Shadow of the Tomb Raider: Fegyverek, javítások, fejlesztések

 

 Fegyverek, javítások, fejlesztések

 

 tnaxegold  
 tnaxe Climbing Axe Hegymászó-csákány Strapabíró hegymászó csákány.  
 tnmachete Finely-crafted Knife Jól Megmunkált Kés KÖTÉL ELVÁGÁSÁHOZ és ellenségek csendes megtámadásához. Képes ÁTVÁGNI akár a FONOTT KÖTELEKET is. Lara több alapanyagot képes vele gyűjteni a leölt állatokból.  
 

 Íjak

 

 tnaxegold  
 tnbow1 Recurve Bow Reflexíj Íj, amely hatékonyabban adja át az energiát, mint egy azonos méretű hagyományos íj, nagyobb erőt és sebességet adva ezáltal a nyílnak.  
 tnbow2 Six Sky's War Bow Hat Égbolt Harci Íja Ez az íj a legnagyobb Sas Íjászé, Hat Égbolté volt.  
 tnbow3 Serpentwood Bow Kígyógyökér Íj Lapacho fa törzséből készült ősi rövidíj.  
 tnbow4 Heart of the Eagle Sas Szíve Erős hosszúíj, amelyet Paiti Sas Harcosai használtak. Ezt a fegyvert a kifejezetten könnyű kezelésre hegyezték ki.  
 tnbow5 Atlatl Bow Atlatl Íj Íj nagytávolságú lövésekhez. A felépítését az ősi atlatl, más nevén dárdahajító működése inspirálta.  
 

 Íjak fejlesztései

 

     
 tnbowupgrade1 Reinforced Limbs Megerősített Karok Az erősebb karok lehetővé teszik a nagyobb idegfeszültséget, ezáltal nagyobb sebességgel képes kilőni a nyilakat, amik nagyobb sebzést okoznak.  
 tnbowupgrade2 Reinforced Shaft Megerősített Középrész A középrész hátának megerősítése nagyobb erejű kifeszítést, és ezáltal megnövekedett sebzést tesz lehetővé.  
 tnbowupgrade3 String Nocks Húr Rovátkák A nyílvesszőn lévô nockok elôsegítik a gyorsabb vesszôfelhelyezést, ezáltal növelik a tûzgyorsaságot.  
 tnbowupgrade4 Notched rest Metszett Kifutó Az íj középrészén vágott kifutó a nyílvesszôk gyorsabb felhelyezését teszi lehetôvé.  
 tnbowupgrade5 Grip Wrap Bandázsolt Markolat A markolat bandázsolása könnyebb kezelhetőséget és gyorsabb kifeszítést tesz lehetővé.  
 tnbowupgrade6 Waxed String Viaszozott Ideg A húr vaxolása növeli a rugalmasságát, ezáltal könnyebbé és gyorsabbá válik az íj kifeszítése.  
 tnbowupgrade7 Wrapped String Bandázsolt Ideg Vékony bôrből körbetekert bandázs csökkenti az ujjakra esô feszültséget, ezáltal növelve a tartási idôt.  
 tnbowupgrade8 Custom Shaft Egyedi Középrész Íj formájának fejlesztése erősebb középrészt eredményez, ami hosszabb feszítési időt tesz lehetővé.  
 

 Lőszerek és tárak

 

     
 tnequip1 Hunter's Quiver Vadász Tegeze Közepes méretű, tartós állatbőr tegez. Megnöveli a tárolókapacitást az összes nyíltípushoz.  
 tnequip2 Adventurer's Quiver Kalandor Tegeze Nagy, prémbevonatú tegez. Megnöveli a tárolókapacitást az összes nyíltípushoz.  
 tnequip3 Satchel Erszény Kompakt bőr erszény. Megnöveli a természetes, és ember alkotta összetevők tárolókapacitását.  
 tnequip4 Rucksack Zsák Nagyméretű, bélelt zsák. Megnöveli a természetes, és ember alkotta összetevők tárolókapacitását.  
 tnequip5 Pistol Ammo Pouch Pisztolylőszer zseb Kisméretű erszény. Megnöveli a pisztolylőszer kapacitást.  
 tnequip6 Large Pistol Ammo Pouch Nagy Pisztolylőszer Zseb Nagyméretű megerősített erszény. Megnöveli a pisztolylőszer kapacitást.  
 tnequip7 Rifle Ammo Pouch Puskalőszer Zseb Csatos bőr erszény. Megnöveli a puskalőszer kapacitást.  
 tnequip8 Large Rifle Ammo Pouch Nagy Puskalőszer Zseb Nagyméretű bőr tárolózseb külön rekesszel a lőszereknek. Megnöveli a puskalőszer kapacitást.  
 tnequip9 Shell Holder Kisméretű Lőszertartó Bőr sörétespuska lőszer tartó. Megnöveli a vadászpuska lőszer kapacitást.  
 tnequip10 Large Shell Holder Nagyméretű Lőszertartó Nagy sörétespuska lőszer tartó. Megnöveli a vadászpuska lőszer kapacitást.  
 tnequip11 Rope Kötél Egy köteg fonott kötél. Köteles nyilak kilövéséhez, kötélpályák készítéséhez és nagyobb szakadékok közti átlendüléshez használatos.  
 tnequip12 Overhang Climbing Gear Kiszögellés-mászó Felszerelés Bakancsra szerelhető hágóvas, amely lehetővé teszi a kifelé dőlő, vagy akár vízszintes sziklafelületek megmászását is.  
 tnequip13 Rappel Wire Mászózsinór Egyedi készítésű, nagy szakítószilárdságú csavart zsinór köteg, beépítve a hegymászó csákányokba.  
 tnequip14 Lockpick Tolvajkulcs Kézzel készített, igen viseltes tolvajkulcs. A lezárt konkvisztádor ládák kinyitásához használatos.  
 tnequip15 Ascender Motoros Csiga Modern, katonai kötélmászó berendezés. A köteleken való gyors közlekedést teszi lehetővé, ezen kívül a nehéz akadályok elpusztításához használható.  
 

 Pisztolyok

 

 tnpistolgold    
 tnpistol1 AB .45 AB .45 A Trinity Erők katonái "Ministránsfiú" néven becézik. Kiegyensúlyozott fegyver, jó minden szituációban.  
 tnpistol2 C&T S55 C&T S55 Nagykapacitású tárral felszerelt félautomata pisztoly.  
 tnpistol3 NEP-14 NEP-14 Automata pisztoly, amely a nagy tűzgyorsaságért beáldozza az átütőerőt.  
 tnpistol4 J&D Model 27 J&D Model 27 Ez a pisztoly a lőszerkapacitási hiányosságait több mint kiegyensúlyozza a hatalmas sebzésével.  
 tnpistol5 River Hawk River Hawk Erős pisztoly, hatalmas sebzéssel.  
 

 Pisztoly fejlesztések

 

     
 tnpistolupgrade1 Polished Barrel Polírozott Cső A cső polírozása csökkenti a lövedék imbolygását, növelve ezzel a sebzést.  
 tnpistolupgrade2 Rifled Barrel Huzagolt Cső A cső huzagolás lehetővé teszi a simább, pontosabb lövéseket, növelve a sebzést.  
 tnpistolupgrade3 Chromoly Barrel Cromoly Cső A króm-molibdén bevonatú csőben a lövedékek ellenállás nélkül siklanak, növelve ezzel a sebzést.  
 tnpistolupgrade4 Counterweight Ellensúly Csőszáj súly, hogy ellensúlyozza a visszarúgást, növelve a stabilitást.  
 tnpistolupgrade5 Ergonomic Grip Ergonomikus Markolat Bőrbe tekert markolat a kényelmesebb fogásért és jobb visszarúgás kompenzációért.  
 tnpistolupgrade6 Muzzle Brake Csőszájfék Tüzeléskor elvezeti a lőporgázokat, hogy ellensúlyozza a visszarúgást és csőemelkedést.  
 tnpistolupgrade7 Hollowed Hammer Üreges Kakas Könnyebb kakas, amely kevésbé hajlamos a beragadásra, ezáltal nagyobb tűzgyorsaságot tesz lehetővé.  
 tnpistolupgrade8 Hair Trigger Érzékeny Ravasz Az érzékenyebb elsütőbillentyű nagyobb tűzgyorsaságot tesz elérhetővé.  
 tnpistolupgrade9 Improved Ejector  Fejlesztett Kivető  Szélesebb, olajozott kivető csökkenti a beragadást, és javítja a tűzgyorsaságot.  
 tnpistolupgrade10 Polished Magazine Polírozott Tár A polírozott tár és markolat belső fal simább és gyorsabb újratöltést eredményez.  
 tnpistolupgrade11 Speed Loader Gyorstöltő Az egyedi töltő meggyorsítja az újratöltést azáltal, hogy egyszerre több lőszert is képes a tárba tölteni.  
 tnpistolupgrade12 Extended Magazine Nagyméretű Tár A nagyobb tár több lövést tesz lehetővé újratöltés nélkül.  
 tnpistolupgrade13 High Capacity Magazine Extra Kapacitású Tár A jelentősen nagyobb tár több lövést tesz lehetővé újratöltés nélkül.  
 

 Géppisztolyok

 

 tnriflegold    
 tnrifle1 Vicar Mark II Vicar Mark II A Trinity Erők rendszeresített gépkarabélya. Kiegyensúlyozott és megbízható bármely szituációban és környezetben.  
 tnrifle2 PN-TF 267 PN-TF 267 Géppuska hatalmas tárkapacitással és gázelvételes mechanizmussal. A Trinity katonái Főpap néven emlegetik.  
 tnrifle3 Wasp 11 Wasp 11 A WASP leginkább a "lőj ész nélkül" szituációban kiváló. A fegyver kifejlesztésekor a fókusz a nagy tűzgyorsaságon volt.  
 tnrifle4 GF RAL GF RAL Üt mint egy kamion… 30 km/h-s sebességnél. Erőteljes gépkarabély, de alacsony a tűzgyorsasága.  
 

 Géppisztoly fejlesztések

 

     
 tnrifleupgrade1 Match Grade Barrel Vastagított Cső A precíziósan mart cső lehetővé teszi a lövedékek akadálytalan kilövését, növelve ezzel a sebzést.  
 tnrifleupgrade2 Chromoly Barrel Chromoly Cső A króm-molibdén bevonatú csőben a lövedékek ellenállás nélkül siklanak, növelve ezzel a sebzést.  
 tnrifleupgrade3 Padded Stock Válltámasz Borítás A bőrbe tekert válltámasz javítja a kényelmet és csökkenti a visszarúgást, nagyobb tüzelési stabilitást érve el ezzel.  
 tnrifleupgrade4 Custom Grip Egyedi Markolat A fejlettebb markolat kényelmesebb fogást ad, ezáltal jobb visszarúgás kompenzációt tesz lehetővé.  
 tnrifleupgrade5 Muzzle Brake Csőszájfék Tüzeléskor elvezeti a lőporgázokat, hogy ellensúlyozza a visszarúgást és csőemelkedést.  
 tnrifleupgrade6 Extended Stock Hosszabbított Tus Kiegyensúlyozottabbá teszi a súlyeloszlást, ami csökkenti a visszarúgást.  
 tnrifleupgrade7 Modified Firing Pin Módosított Ütőszeg A simára csiszolt ütőszeg nagyobb tűzgyorsaságot tesz elérhetővé.  
 tnrifleupgrade8 Improved Gas Port Fejlesztett Gázelvezető Visszavezeti a lőporgázokat a helyretoló szerkezetre, hogy a következő lőszer automatikusan betöltésre kerüljön, gyorsítva ezzel a tüzelési sebességet.  
 tnrifleupgrade9 Barrel Shroud Hővédő Burok A fém burkolat megvédi a használót a cső hőjétől, gyorsítva ezzel az újratöltést.  
 tnrifleupgrade10 Wrapped Magazine Betekert Tár A tárra tekert bőr bandázs gyorsítja a fegyver újratöltését.  
 tnrifleupgrade11 Taped Double Magazines Szigszalagozott Duplatár Két tár szigszalaggal egymáshoz rögzítve, meggyorsítja a második tár betöltését, javítva ezzel az újratöltési sebességet.  
 tnrifleupgrade12 Extended Magazine Nagyméretű Tár A jelentősen nagyobb tár több lövést tesz lehetővé újratöltés nélkül.  

 Shotgunok

 

 tnshotigold    
 tnshoti1 TAEV 16 TAEV 16 Jól kiegyensúlyozott katonai szintű sörétespuska hatalmas megállítóerővel.  
 tnshoti2 WHWS-16 WHWS-16 Nagy lyukak gyorsan! Ez az erőgép katonai sörétespuska iszonytató mértékű sebzést okoz.  
 tnshoti3 Bishop 600 Bishop 600 Rendszeresített pumpás sörétespuska a Trinity Erőknél. Kiegyensúlyozott és megbízható minden környezetben és helyzetben.  
 

 Shotgun fejlesztések

 

     
 tnshotiupgrade1 Custom Forcing Cone Egyedi Csőszűkítő Csőszáj toldalék, amely koncentráltabb sörétszóródást és ezáltal nagyobb sebzést okoz.  
 tnshotiupgrade2 Back-Bored Barrel Hátul Szélesített Cső A cső nagyobb átmérője több sörét nagyobb erejű kilövését teszi lehetővé, növelve ezzel a sebzést.  
 tnshotiupgrade3 Padded Grip Párnázott Markolat A kényelmesebb markolat kevesebb erőkifejtést igényel tüzelésnél, kisebb visszarúgást eredményezve.  
 tnshotiupgrade4 Stock Tus Hosszított tus a könnyebb kezelésért és csökkentett visszarúgásért.  
 tnshotiupgrade5 Muzzle Weight Súlyozott Csőszáj A súlyozott csőszáj stabilizálja a fegyvert tüzelés közben, csökkentve a visszarúgást.  
 tnshotiupgrade6 Padded Stock Válltámasz Borítás A bőrbe tekert válltámasz növeli a kényelmet és csökkenti a visszarúgást, javítva ezzel a tüzelés közbeni stabilitást.  
 tnshotiupgrade7 Compensator Gázkompenzátor Tüzeléskor elvezeti a lőporgázokat, hogy ellensúlyozza a visszarúgást és csőemelkedést.  
 tnshotiupgrade8 Pump Grip Pumpa Markolat Az egyedi készítésű pumpa markolat természetesebb kéztartást, és ezáltal csökkentett visszarúgást eredményez.  
 tnshotiupgrade9 Custom Trigger Egyedi Ravasz Extra ravaszérzékenység a könnyebb és gyorsabb tüzelésért.  
 tnshotiupgrade10 Ammo Sleeve Söréttartó Tartozék Könnyen hozzáférhető lőszer, az újratöltés meggyorsításához.  
 tnshotiupgrade11 Barrel Shroud Hővédő Burok A fém burkolat megvédi a használót a cső hőjétől, gyorsítva ezzel az újratöltést.  
 tnshotiupgrade12 Modified Ejector Módosított Kivető A hüvelyek tiszta kivetése csökkenti az elakadások számát, gyorsítva ezzel az újratöltést.  
 tnshotiupgrade13 Quick Released Drum Gyorskioldós Dob A polírozott tár nagyobb újratöltési sebességet tesz elérhetővé.  
 tnshotiupgrade14 Tube Magazine Extender Csőtár Bővítő A hosszabb cső több lőszert képes tárolni, megnövelve az újratöltések közti időt.  
 tnshotiupgrade15 Drum Magazine Dobtár A nagy kapacitású tár jelentősen megnöveli az újratöltések közt kilőhető lőszerek mennyiségét.  
   Fordította: sgtGiggsy      
Twitter response: "Could not authenticate you."