Rise of the Tomb Raider - Szereplők

 Lara Croft

22 éves, felfedező és régész

rise_01-lara.jpg

Lara Croftot jogosan hívják egyszerre régésznek és felfedezőnek, ugyanakkor azt is bebizonyította, hogy egy igazi túlélő. Az Angliában tett tanulmányai után nem volt felkészülve arra, ami a Sárkány háromszögben várta az Endurance nevezetű hajó fedélzetén. Yamatai szigete az extrém viharairól híres, ahol az Endurance is megfeneklett. Lara vadászatra szorult, túl kellett élnie a zord körülményeket, sőt, még gyilkolt is. A tapasztalatai megerősítették őt, de számos megválaszolatlan kérdést is szültek.

Lara apja, Lord Richard James Croft szintén régész volt. Őrült teóriái miatt elküldték az akadémiáról, de a Yamatai szigetén eltöltött idő alatt Lara betekintést nyert az apja törekvéseibe. Őt is megvetették és elutasították, de tudnia kell, ki áll a támadások mögött, és miért üldözik őt.

A válaszok, amiket keres, Kityezs elveszett városában vannak, valahol a szibériai vadonban.

Jonah Maiava

30-as évei közepén jár, néhai szakács

rise_02-jonah.jpg

Jonah Új-Zélandon született, de nagyanyja Hawaii-on nevelte fel. Az új-zélandi hadseregben szolgált, ezért is olyan kemény fickó, amikor szükség van rá. Leszerelték, miután szolgálatban megsérült, azonban ez nem akadályozta meg abban, hogy nagyon aktív életet éljen.

Jonah egyszerre mint első tiszt és szakács foglalta el helyét az Endurance fedélzetén. Az a bizonyos hajótörés és az azt követő események szívfájdító emlékek mindenki számára, de Jonah, sokakkal ellentétben, képes volt felülkerekedni, és túltenni magát a rémálomba illő eseményeken. Nagyon közel áll Larához, sokkal több ő neki, mint egy egyszerű kísérő, hiszen vele együtt próbálja megfejteni a mélyebb jelentését azoknak a dolgoknak, amiket a Sárkány Háromszögben látott és tapasztalt meg.

Ana

rise_03-ana.jpg

40-es éveiben jár, független vagyonos

 

Ana Croft Lara mostohaanyja. Özvegy lett, miután Lord Croft saját kezüleg vetett véget életének, így Ana nagyon fontos figurává vált Lara életében. Bár még mindig fiatal, az egészsége mostanában romlásnak indult.

Konstantin

rise_04-konstantin.jpg

40-es éveiben jár, Trinity ügynök

 

Konstantin egy nagyhatalmú vezető a Szentháromság berkein belül. Ez az árnyékszervezet rejtélyes ereklyék után kutat és készek bárkit elpusztítani, aki az útjukba kerül. Cselekedeteikkel valószínűleg el akarják rejteni a világ elől a Yamatai-on történt incidenst, és lehetséges, hogy még most is figyelik Lara minden rezzenését.

Konstantint, mint a Szentháromság egyik legjobb ügynökét, Szíriába és Szibériába küldték. Úgy tűnik elkerülhetetlen lesz a találkozás közte és Lara között.

Jacob

rise_05-jacob.jpg

Kora ismeretlen, a szibériai vadonban lévő helyiekhez tartozik

 

A Leszármazottak egy elveszett csoportja azoknak az embereknek, akik Szibéria vadonjában rekedtek, és a túlélésért küzdenek. Keveset tudni róluk, az azonban bizonyos, hogy Jacob egy fontos tagja a közösségüknek.

Sofia

rise_06-sofia.jpg

Kora ismeretlen, a szibériai vadonban lévő helyiekhez tartozik

 

Sofia egy fiatal hölgy, aki azért harcol, hogy megvédje az embereit bármiféle idegen támadástól. Miután a Szentháromság betette a lábát a területre, dolgai megsokszorozódtak.

Készült: a hivatalos útmutató leírásai alapján

Twitter response: "Could not authenticate you."