Tomb Raider 4 - The Last Revelation Csalások

MEGJEGYZÉS:
Ha a nem mûködnek a PC-s csalások, annak az lehet az oka, hogy az egyszerre lenyomott több billentyût nem értelmezi a géped. Ha mindenképpen csalásra lenne szükséged :) használj savegame editort, vagy tölts le egy mentett pályát.
A csalásokhoz Larát észak felé kell fordítanod. Az iránytût a Leltárban találod. Mikor észak felé állsz, az iránytû tûje "N" felé mutat, és áttetszõvé válik. Ha problémád lenne a beállással, keress egy kelet-nyugat fekvésû blokkot, és állj mellé dél felõl (esetleg húzódszkodj fel, majd ereszd vissza magad).

 

PC és Macintosh pályaugrás: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ billentyûket: HELP; ha ez nem mûködne, próbáld ezt: SKIP. (A billentyûket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetûket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

 

PC és Macintosh minden fegyver és lõszer (valamint medipack): Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ billentyûket: GUNS. (A billentyûket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetûket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

 

PC és Macintosh minden fegyver: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, és hajtsd végre a minden fegyver és lõszercsalást. Miután kiléptél a Leltárból, maradj észak felé fordulva, és nyisd meg a Leltárt újra. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ billentyûket: WEAPONS. (A billentyûket egyszerre kell lenyomni, de nem kell nagybetûket használni.) Az Esc-et lenyomva lépj ki a Leltárból.

 

PC lézercélzó Bug: Kombináld a lézercélzót a revolverrel vagy a számszeríjjal. Nyomd le a célzás gombot, majd egyidejûleg az 1-et (ami a pisztoly gyorsgombja). Hallani fogod, ahogy Lara elõhúzza a pisztolyokat, amikkel ez után lézer-célzott lövéseket tudsz leadni.

 

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki õket a rendes nyíl billentyûkkel is.

 

PlayStation pályaugrás: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ gombokat : L1+L2+R1+R2+Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

 

PlayStation minden fegyver, lõszer és medipack: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ gombokat : L1+L2+R1+R2+Fel. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

 

PlayStation minden tárgy:
!!! FIGYELEM: Ez a csalás játékhibához vezethet. A csalással minden tárgyat megkapsz amit az adott pályán be lehet gyûjteni, de esetenként eltûnhetnek a korábbi pályákon megszerzett tárgyak. Az is elõfordulhat, hogy a csalás után nem tudsz többet menteni. Ezért mindenképpen ments egyet, mielõtt használnád a csalást, majd ellenõrizd le, megvan-e mindened. !!!
Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ gombokat: L1+L2+R1+R2+LE. (Egyes verzióknál még a háromszöget is le kell nyomni ez után a kombináció után.) Lépj ki a Leltárból.

 

PlayStation minden speciális tárgy (kulcsok, ereklyék, stb.):
!!! FIGYELEM: Ez a csalás játékhibához vezethet. A csalással minden tárgyat megkapsz, amit az adott pályán be lehet gyûjteni, de esetenként eltûnhetnek a korábbi pályákon megszerzett tárgyak. Az is elõfordulhat, hogy a csalás után nem tudsz többet menteni. Ezért mindenképpen ment egyet, mielõtt használnád a csalást, majd ellenõrizd le, megvan-e mindened. !!!
Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Nagy-Medipack ikonra, és nyomd le egyszerre a következõ gombokat : L1+L2+R1+R2+LE. Aztán nyomd le a következõket: Négyzet, Háromszög, Kör.

 

Dreamcast minden fegyver, lõszer és medipack: Az iránytû segitségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következõket: L, Fel, X, Fel, R, Y. Lépj ki a Leltárból.

 

Dreamcast másik minden fegyver: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következõket egyszerre: L+R, aztán nyomd le az Y-t. Lépj ki a Leltárból.

 

Dreamcast végtelen lõszer: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Kis-Medipack ikonra, és nyomd le a következõket: L trigger, R trigger, Fel, Jobb, Fel, Start, Start. Lépj ki a Leltárból.

 

Dreamcast pályaugrás: Az iránytû segítségével fordulj pontosan észak felé, majd nyisd meg a Leltáradat. Menj a Betöltés ikonra, és nyomd le a következõket egyszerre: L+R, aztán nyomd le az Y-t. Lépj ki a Leltárból.

 

Dreamcast lézercélzó Bug Dreamcast: Kombináld a lézercélzót a revolverrel vagy a számszeríjjal. Zoomolj be, tarts lenyomva L-t, és nyomd be a Startot. Míg továbbra is lenyomva tartod L-t, válaszd ki a pisztolyokat, és nyomd le A-t. Továbbra is lenyomva tartva L-t lépj ki a menübõl.

Twitter response: "Could not authenticate you."