Tomb Raider Anniversary Szereplők

Lara Croft

LaraLara Croft egy kalandor, világutazó régész, aki sírok és relikviák után kutat. Az õsi civilizációk titkainak megszállottja, remek atléta, tucatnyi nyelven beszél folyékonyan, és semmi sem állhat az útjába, ha valamit meg akar kaparintani.

 

 

 

 


Winston Smith

WinstonWinston családja generációk óta kötõdik a Croftokhoz, õ is a család komornyikja, mióta kitüntetéssel leszerelt a hadseregbõl a húszas évei végén; akárcsak az apja õelõtte. A Croft Birtokra költözött, és õ maradt az egyetlen bentlakó alkalmazott a felesége halál után, még Lara születése elõtt. Õ gondoskodik Lara minden alapvetõ igényérõl, sõt messze túlteljesíti egy hagyományos komornyik kötelességeit, ha Lara szokatlan életmódját és mániáit nézzük, ennek ellenére soha nem okozott csalódást az úrnõjének. Hûsége Larához, a lány szüleihez és a Croft Birtokhoz nem kérdéses.

 

 

 


Larson Conway

LarsonLarson korábban hadnagyként szolgált az Egyesült Államok Tengerészgyalogságánál, hétévnyi tapasztalatot szerzett a Különleges Mûveleti Egységnél. Végül függelemsértésért szerelték le, miután erõszakos vitába keveredett a felettes parancsnokával – olyan jellegûbe, amit soha nem hoztak nyilvánosságra. A katonai börtönbõl való szabadulása utána Larson hasznosítatta a hadászati szakértését, zsoldos magánhadseregekkel bámulatos hírnevet szerzett magának világszerte. A közelmúltban aláírt egy szerzõdést a Natla Technologies-szel.

 

 

 

 

Pierre DuPont

PierrePierre egyike Lara régészeti vetélytársának, a szakterület történelmében még senki sem kergette nála többet a reflektorfényt. Nyilvánosan számos jelentõs régészeti felfedezést tulajdoníthatnak neki, ugyanakkor Larához hasonlóan õt is megvádolják azzal, hogy megbolygatta a lelõhelyeket, mielõtt másokat értesített volna a felfedezésirõl. Noha feddhetetlen régészként adja elõ magát, a gazdag gyûjtõk körében akként ismerik, aki valójában: egy kincsvadász, aki ügyesen felkutatja azt, amit a megrendelõ kíván – természetesen megfelelõ összegért.

 

 

 

  


Jerome "The Kid" Johnson

The KidJerome "Kölyök" Johnson egy kispályás bandavezér volt Los Angelesben egészen addig, amíg bandája el nem próbálta kötni Jacqueline Natla limuzinját. Natla testõre, Kin Kade megsemmisítette a banda összes tagját, alkalmazója kérésére megkímélte Kölyök életét; Natlának ugyanis szüksége volt a kapcsolatra a Nyugati Part bûnözõi alvilágához, és a nagydumás Kölyök pont megfelelt a feladatra. A Kölyök máig is neheztel Kin KIade-re a vértestvérei lemészárlásáért, de elég okos ahhoz, hogy ne engedelmeskedjen a bosszúvágyának.

 

 

 

  


"Kold" Kin Kade

KoldKin Kade Jacqueline Natla testõre. Nehéz lenne kideríteni, hogy a nõ mivel tartja markában, ugyanis valóban olyan kegyetlen és elvetemült gyilkos, amilyennek a bûnügyi nyilvántartása is lefesti. Kin Kade 15 évet töltött börtönben, miután a rendõrség letartóztatta egy gonosz és zavarba ejtõen körülményes gyilkosság elkövetése közben. A „Kold” becenév a rács mögött ragadt rá, ahol a szociopata viselkedése és több cellatársának rejtélyes halála miatt a letöltendõ idejének nagy részét magánzárkában töltötte.

 

 

 

  


Jacqueline Natla

NatlaJacqueline Natla s világ egyik legnagyobb elektronikai cégének, a Natla Technologiesnek a tulajdonosa és a vezérigazgatója. Számos kulcsfontosságú számítógépes hardverszabadalom birtokosa, a kutatási és fejlesztési részlege pedig az iparág egyik legtitokzatosabb és legtermékenyebb újítója. Natla magánéletérõl keveset lehet tudni azon kívül, hogy soha nem ad interjút, és ritkán jelenik meg nyilvánosság elõtt. A munkatársai és üzleti ellenfelei egyetértenek abban, hogy félelmetesen intelliges és sokat követelõ maximalista.

 

 

 

  


Flesh Doppelganger

DoppelgangerA szellempár egy visszataszító, bõrnélküli teremtény, ami titokzatos módon Lara Croft pontos fizikai paramétereivel bír. Kizárólag a legegyszerûbb, hogy pontosan utánozza az ellenfelei mozdulatait. Mivel nincs lelkiismerete, motivációja vagy bármilyen fajta lelke, a szellempár nagyon veszélyes, és ugyanakkora meglehetõsen sebezhetõ is.

 

 

 

 

  

 


Richard Croft

Richard CroftLord Richard Croft, Lara apja az Etonon oktatott antropológiát. A Croft család tekintélyes vagyonával a háta mögött, Richard a fiatalabb éveiben számtalan expedícióval járta be a világ történelmi helyszíneit, azzal a törekvéssel, hogy bizonyítékokra leljen ama szokatlan feltevéséhez, hogy létezett egy õsi alapkultúra ami megelõzte az ismert történelmet. Richardnak és feleségének, Lady Amelia Demornay-nek csak egy évvel a házasságkötésük után született gyermeke, Lara.