OldGen Tomb Raider: Paul Douglas Larson Conway-ről

larsonLarson 1967-ben született Little Rock-ban (Arkansas, USA). Belépett az Egyesült Államok Tengerészeti Testületébe, és egy különleges műveleti egység részévé vált, és hadnagyi rangott szerzett. Az egyik misszió során nagy nézeteltérés volt a parancsnokával, és ennek nem lett jó vége. Bűncselekmény miatt büntetőjogi felelősségre vonták. A katonai börtönből való szabadon bocsátása után zsoldosként kezdte új életét.

A Larson Conway nevét körülölelő misztérium megoldódni látszik, köszönhetően egy twitter üzenetnek, amit az eredeti Tomb Raider egyik készítője, Paul Douglas posztolt. Sok évig úgy tudtuk, hogy Larson teljes neve Larson Conway, ám az új információ ennek ellentmond.

A Larson név a Lars Kruger nevű afrikaans (búr származású) karakterből ered, aki az eredeti tervekben Larsonhoz hasonló szereplő volt. Vezetéknévnek szántuk. Vicky mindig Larsennek ejtette a szövegkönyvben, szóval talán ez lehetne az alapvető változat. - állította Paul Douglas twitter üzenetben.

A Conway rész az Anniversary megjelenésének idején csapódott hozzá a névhez, és futótűzként terjedt el a rajongók között, pedig hivatalosan sohasem került megerősítésre a teljes név.

pauldouglaHa érdekelnek titeket az eredeti játékkal kapcsolatos információk, akkor érdemes követni Paul Douglas twitterjét.

Twitter response: "Could not authenticate you."