20. évfordulós Tomb Raider szobrok - Tomb Raider III

tr20 tr3 statue

Nemrégiben a szerencsések már kézhez kapták a 20. évfordulós Tomb Raider szoborcsoport első darabját, mától pedig előrendelhető a következő szobor, ami a Tomb Raider III-ból eleveníti meg Lara Croftot. Ez a szobor szintén limitált mennyiségben kapható, három különböző változatban.

A teljes szoborcsoport igazi szépségét az adja, hogy egybe lehet őket rakni, hogy egy nagy egészet alkosson. Erre bizony a gatyánk is rá fog menni, a Tomb Raider III-as szobor 300 dollárba, azaz nagyjából 85,000 Ft-ba kerül, ugyanakkor rendkívül részletesek, minden egyes darab megéri az árát. A szobrokat kézzel festik, és mind egyedi számozást kap. Akár a kollekció ugyanazon számozású darabjai is megszerezhetők, ha a szobrot beregisztrálod.

tr20 tr3 vs

Ha mindenképp szeretnél lecsapni rá, ne hagyd ki a lehetőséget, ugyanis a szobrok limitált mennyiségben kerülnek kiadásra! A hagyományos szoborból 1000 db-ot, az exkluzívból 500 db-ot, a gyűjtői változatból csak 50 db-ot gyártanak világszerte.

Előrendelés:

A megjelenés 2019 tavaszén/nyarán várható.

A teljes szoborcsoportból három a Core Designos Larát (TR1, TR3, Angel of Darkness), míg a három másik pedig a Crystal Dynamics Laráját veszi alapul (Legend, Rise of the Tomb Raider, Temple of Osiris).

tomb raider 20 statues tr1 tr3

Videó:


 

Képek - hagyományos:

 


 

Képek - exkluzív:

 


 

Képek - gyűjtői:

Twitter response: "Could not authenticate you."