20. évfordulós Tomb Raider szobrok - Tomb Raider (1996)

tr20_tr1_statue.jpg

Csaknem két évvel ezelőtt, a Tomb Raider 20. évfordulójának évében került bejelentésre, hogy a Gaming Headstől valami igazán különlegeset várhatunk: egy nagyszabású Tomb Raider szoborkollekció érkezik, melynek most felfedték az első darabját! Az 1996-os Larát ábrázoló szobor három különböző kiadásban is beszerezhető.

A szoborcsoport igazi szépségét az adja, hogy egybe lehet őket rakni, hogy egy nagy egészet alkosson. Erre bizony a gatyánk is rá fog menni, ugyanis egy-egy szobor 280 dollárba, azaz nagyjából 70,000 Ft-ba kerül, ugyanakkor rendkívül részletesek, minden egyes darab megéri az árát. A szobrok készítése során szemmel láthatóan odafigyelnek az apróbb nüanszokra, a kollekció ma bemutatott első darabja elképesztően gyönyörűre sikeredett! A szobrokat kézzel festik, és mind egyedi számozást kap. Akár be is szerezheted a kollekció ugyanazon számozású darabjait, ha beregisztrálod a szobrodat.

tr20_tr1_vs.jpg

Ha mindenképp szeretnél lecsapni rá, ne hagyd ki a lehetőséget, ugyanis a szobrok limitált mennyiségben kerülnek kiadásra! A hagyományos szoborból 1500 db-ot, az exkluzívból 500 db-ot, a gyűjtői változatból csak 50 db-ot gyártanak világszerte.

Előrendelés:

A megjelenés idén ősszel várható.

A teljes szoborcsoportból három a Core Designos Larát (TR1, TR3, Angel of Darkness), míg a három másik pedig a Crystal Dynamics Laráját veszi alapul (Legend, Rise of the Tomb Raider, Temple of Osiris).

tomb_raider_20_statues_sketches.jpg

Képek - hagyományos:

 


 

Képek - exkluzív:

 


 

Képek - gyűjtői: