Megjelent a Tomb Raider II Revised 1. része

tr2revisedNapvilágot látott az eddigi legteljesebb Tomb Raider 2 átdolgozás első része, ami magába foglalja a Croft Manort és az első 6 pályát (a Great Walltól a Diving Area-ig). A készítő nem csupán grafikai újításokat alkalmazott új textúrák és modellek által, hanem minden pályát kibővített és új kihívásokkal töltött meg úgy, hogy közben abszolút hű maradt az alapanyaghoz.

A játék a 18 éve megjelent Tomb Raideres pályaszerkesztővel készült, amit a rajongók azóta is foltozgatnak, javítanak, és aminek már majdnem 3000 egyedi, fanok által készített Tomb Raider kalandot köszönhetünk.

Képek a játékból:

Előzetes:

Letöltés:

TREditor.hu
TRLE.net

Ha elakadtál, írj nekünk!

Ismert hibák, javítások:

  • Ha letöltéskor, kicsomagoláskor eltűnik a tomb4.exe, letöltés előtt a vírusirtódban add hozzá kivételként azt a mappát, ahova a játékot kicsomagolod, és a letöltés, kicsomagolás, mappába pakolás erejéig ideiglenesen kapcsold ki a vírusirtód. Sajnos hibásan észlel vírust az exében néhány vírusirtó.
  • Ha a játék nem indul el és egy sötét képernyő fogad, indításkor nyomd meg a Ctrl billentyűt, ekkor megjelennek a beállítások. Az FMV-ket semmiképpen se kapcsold ki! A telepítő alsó részén lévő három opció közül válaszd ki a Soft Fullscreen-t.
  • Ha „Failed to Load DirectX” hibaüzenetet kapsz, próbáld meg kisebb felbontásban, ablakos módban futtatni a játékot. Ha továbbra sem jó, bizonyosodj meg róla, hogy az „output settings” résznél a „Microsoft Direct3D Hardware” opciót használod, nem pedig a „Core Design MMX” opciót.
  • Használd a több mentéshely adta lehetőséget arra az esetre, ha valahol végleg elakadnál! Ilyen például a Venice Canals nevű pálya vége, ahol az óratorony ajtaját nyitó gombot csak egyszer nyomhatod meg. És itt ne felejtsd el használni a csónakot gyorsító gombot (Sprint).
  • Ha Lara nem ragad meg semmit (nem működik az akciógomb), csak vedd elő a fegyvereket, és ez orvosolja a problémát.
  • Szállj ki a csónakból, mielőtt átmennél a következő pályára.
  • A felvonóhoz nem kell kódot használni, az 1-es gomb a földszintre visz, a 2-es gomb pedig az emeletre.

Az első rész pályái:

Lara's Home
The Great Wall of China
Venice Canals
Bartoli's Hideout
Opera House
Ocean Rig
Diving Area

A második rész pályái:

40 Fathoms
Wreck of the Maria Doria
Living Quarters
The Deck
Tibetan Mountains
Barkhang Monastery
Catacombs of the Talion
Ice Palace

A teljes kiadás pályái:

Az első 14 pálya
Temple of Xian
Floating Islands
The Dragon's Lair
Home Sweet Home

Twitter response: "Could not authenticate you."