Ünnepeljük meg a Reboot évfordulóját!

tomb_raider_4th_bday.jpg

Pontosan ma van 4-ik éve, hogy megjelent a Tomb Raider 2013, mely egyúttal a széria újragondolása is volt egyben. Lara új vizekre evezett (hajótörést is szenvedett :D), és kezdetét vette egy új irány. Tagadhatatlan, hogy a játék kapott hideget-meleget. Valóban nem voltak nehezek a fejtörők, valóban túl sok volt benne a harc, de mi igyekeztünk inkább a jót meglátni benne. Yamatai szigete változatos volt, szerettük a helyszíneket körülövező sötét, misztikus hangulatot, és öröm volt felfedezni a sziget rejtett titkait. Az idő aztán a Crystal Dynamics-et igazolta, és ugyan egy év kellett hozzá, de a játék visszahozta a magas költségvetését, miközben egyre több új rajongót szerzett magának Lara Croft. Így vált a játék az egész franchise legtöbbet eladott példányszámú részévé.

Szerintünk külön említést érdemel a többjátékos mód is, mely szintén kapott hideget-meleget (többnyire hideget). Érthető is ez, hiszen tényleg nem illett bele a Tomb Raider szellemiségébe, hanem inkább egy átlagos lövöldét kaptunk. Ezentúl a mód tele van bugokkal és hibákkal, melyek számát nehéz lenne nyomon követni. Ellenben ezek a dolgok tényleg ne vegyék el senki kedvét, próbáljátok ki bátran, hiszen barátokkal önfeledt szórakozásban lehet majd részetek. Ezt akár személyes tapasztalatainkkal is alá tudjuk támasztani, hiszen amikor éjfélkor azt mondtuk, hogy "Csak még egy kör" és "Ez lesz az utolsó!", majd hajnali 2-3-ig játszottunk, az igenis jelentett valamit. Hiába, jó társaságban hamar elszáll az idő. :) Kissé meglepő, de mind a mai napig találkozhatunk új játékosokkal - Steamen egy nagyobb leárazás keretében 5 Euró szokott lenni a teljes játék.

Ezen jeles nap örömére egy újabb meglepetéssel készültünk Nektek. Lehet, hogy már észrevettétek, de ha nem, akkor eláruljuk, hogy egy úgynevezett "Yamatai patch" program segédletével elkezdtünk abszolút egyedi képeket készíteni a teljes játékról. Helyszínről helyszínre járunk, és a teljes játékról el fogjuk készíteni a saját fotógalériánkat. Külön érdekesség, hogy a képek leírásait angolul is élvezni tudjátok. Továbbá nagyon szívesen vennénk, ha Ti is elküldenétek nekünk a saját egyedi képeiteket, amelyeket nagy örömmel ki is raknánk az oldalra. Mutatnánk egy kis ízelítőt az eddig beérkezett képekből, melyeket Sebestyén Tamásnak, kistaki112-nek és drlecternek köszönhetünk.

A képeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre legyetek szívesek küldeni.
Nektek melyik volt a kedvenc részeteket a játékból? Osszátok meg élményeiteket és tapasztalataitokat a fórumunkon vagy Facebook oldalunkon.

Twitter response: "Could not authenticate you."