Letöltés részletei

Tomb Raider: A hatalom amulettje (1-2. fejezet) Tomb Raider: A hatalom amulettje (1-2. fejezet)

Ismertető:

Végre megjelent a fantasztikus Lara Croft regénysorozat első része, amely szorosan kapcsolódik a népszerű videojátékhoz. A Hatalom amulettje felfedi azokat a soha el nem mesélt eseményeket, amelyek a "The Last Revelation" és az "Angel of Darkness" között zajlottak. Egy egyiptomi sír romjai alatt ragadva Lara kénytelen szembenézni a biztos halállal... amíg a sors közbe nem szól és egy ősi talizmán nyomába nem irányítja.

Az archeológus és felfedező Lara Croft körbeutazza a világot ősi ereklyék, elfeledett kripták és elveszett városok után kutatva. Magasan képzett harcos, akinek kimeríthetetlen a kalandvágya, nem felel senkinek és bárhova elmegy, ahol a felfedezés veszélybe sodorhatja.

Mikor Lara a halálhíre ellenére feltűnik a közel-keleten, vallási fanatikusok azt hiszik, hogy megtalálta a sokak által keresett Mareish Amulettjét Khurtum ostroma óta, amely során az amulett elveszett, azt pletykálják, hogy viselőjének felfoghatatlan méretű hatalmat biztosít. Néhányan arra vágynak, hogy birtokolhassák, mások el akarják pusztítani, és mindkét oldal Lara fejére pályázik fáradhatatlanul. Miközben képzett harcosok, valamint kegyetlen zsoldosok ellen küzd, és elszántan próbálja meglelni az ékszert amit mind keresnek, egyetlen dolog egészen bizonyossá válik: a világ sorsa egyetlen ember kezében nyugszik, aki nem más mint...

LARA CROFT: A SÍRRABLÓ

Fordította: sgtGiggsy

Információ
Létrehozva 2013-06-30
Módosítva 2018-04-19
Verzió
Méret 355.86 KB
Letöltések 1.791
Twitter response: "Could not authenticate you."