Shadow of the Tomb Raider - The Forge DLC (frissítve)

Írta: Matie.

sottr sottr_dlc_the_forge.jpgFelfedték a Shadow of the Tomb Raider első DLC-jét, ami Kuwaq Yakuban a "Forge" (kohó) lesz. A társunk ezúttal Abby, ami azt jelenti, hogy a sír végigjátszható online co-op módban, de egyedül is átmehetünk rajta. A sír nyújtotta kihívások leküzdése közben felfedhetjük Kuwaq Yaku titkait, emellett pedig egy barát elődjeiről is többet tudhatunk meg.

A sír teljesítéséért új képességgel (Grenadier), öltözettel (Brocken outfit) és fegyverrel (Umbrage 3-80) jutalmaz a játék, emellett pedig a Rise of the Tomb Raiderből ismerős Score Attack (pontszerzés) és Time Attack (időre futás) módokat kapunk.

forge outfit

Ez az új DLC az első a havonta megjelenő 7 DLC közül, november 13-án debütál. A Season Pass tulajdonosok ingyen megkapják, a szezonbérlettel nem rendelkezők számára külön is megvásárolható lesz 5 Eurós áron.

A co-op mód mellett visszaköszön a Pontroham, és jön a Time Attack (időre futás) mód is. A  lenti videóban rövid részleteket mutatnak be két játékossal, amit már a játékmenet mellett felsorakoztatott gyönyörű koncepciós rajzokért is érdemes megnézni.

A kétjátékos mód a Rise of the Tomb Raider Endurance módjában lévő irányjelzőhöz hasonló funkciót kapott, ami segíti a kommunikációt és az összehangolt játékot. A fejlesztők szerint érdemes lesz többedmagunkkal nekivágni a kalandnak, egyszerre lehet dolgozni egy-egy rejtvény különböző fázisán, szétszóródva több titok fedezhető fel, ezek az időre futásban pedig különösen előnyösek.

Képek:

Előzetes:

Videó: