Vadonatúj trailerek és videók a Shadow of the Tomb Raiderből

Írta: drlecter.

shadowpcJavában tart már az idei Gamescom Kölnben, melynek köszönhetően egyre többet láthatunk a játékból. Érkezett azonban egy új bejelentés is, melynek leginkább a PC-s tábor fog örülni: az Nvidia legújabb generációs RTX 20-as szériájú kártyáin az úgynevezett "ray tracing" technológiát fogja alkalmazni. A "sugárkövetés" segítségével jelentősen élethűbbé válnak az árnyékok és a fények összjátéka, ezekből (és sok minden másból is) mutatunk most nektek egy csokorra valót.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a játék megjelenésekor még nem lesz benne a játékban ez az opció, azonban azt követően egy ingyenes patch formájában beépítik majd a játékba. De elég is a szóból, nézzétek meg hogyan fest mindez a gyakorlatban:

És itt egy 10 perces gameplay videó is, mely alatt a 2080 Ti kártya dorombol, és full HD-ben 60 fpssel került rögzítésre. (Spoilerveszély áll fenn, mert az egyik fejtörőt mutatja meg!)

És ha már szóba kerültek a PC-sek, akkor érkezett külön nekik egy szintén vadiúj trailer, amelyben a játékban használt technológiákat mutatják be. A teljesség igénye nélkül, lesz itt HBAO+, a már korábban említett Ray Tracing, 4K támogatás, csúcsminőségű élsimítás, tesszelláció, CHS - realisztikus árnyékokat kapunk általa, HDR - nagyobb kontraszt és élénkebb színek, SSCS, és még sok minden más.