Tomb Raider 2 (iOS)

Megjelent a Tomb Raider második része az App Store-ban! A játék felújított textúrákkal és trófeákkal várja a régi és új kalandorokat! Sőt, ajándékba jár a TR2 kiegészítője, a Golden Mask is!

Külön öröm, hogy a játékot teljesen magyarul játszhatjátok, mert bekerült az általunk készített magyar szinkron is!

Kompatibilitás:Tomb Raider 2 az App Store-on

  • Legalább iOS 7.0 szükséges.
  • Kompatibilis eszközök: iPhone, iPad, és iPod touch. Az alkalmazás iPhone 5, iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekre lett optimalizálva.

Egyéb infók:

  • Mérete: 307 MB
  • Nyelvek: magyar, angol, francia, német, spanyol, olasz, japán

A játék története:

A történet elõzménye az ókoriba nyúlik vissza. Xian kínai császár az egységes birodalom megteremtése érdekében fegyveresen igázza le az egyes tartományokat. A harcokban azonban nem csak hagyományos katonai egységek szerepelnek. A bevezetõ filmben láthatjuk, amint Xian átalakul sárkánnyá, és ilyen formában kapcsolódik be a harcokba a tibetiek ellen. Egy szerzetes kihúzza a kardot a sárkány szívébõl, mire a sárkány elpusztul, de utolsó leheletével még szénné égeti a szerzetest. Az így megszerzett mágikus erejû kardot a tibetiek egy sziklabarlangban helyezik el, hogy senki ne tudja újra felhasználni. Lara Croft Xian kardjának megszerzése érdekében helikopterrel érkezik a nagy fal tövéhez. Sikerül megtalálnia a kardot rejtõ barlang bejáratát, de az ajtót nem tudja kinyitni; ráadásul egy bérgyilkos is a nyakába pottyan.

Screenshotok:

Magyar változat:

Twitter response: "Could not authenticate you."