Tomb Raider: Anniversary (mobil)

Megjelenés: 2007. december
Kiadó: Eidos Mobile
Fejlesztő: FinBlade

Ismertető:

"A célunk az első három rész legjobb [Osiris Codex, Quest of Cinnabar, Elixir of Life] elementumainak egy új és továbbfejlesztett verzióval való ötvözése, a rejtvények, a felfedezés és az akció hagyományos elemei megtartásával" - mondta Simon Protheroe, az Eidos új média és IT részlegének első számú embere. - "A grafikát teljes egészében felújítottuk, a mobil játék perui szekciói most már jobban hasonlítanak a konzolos Anniversary-éhoz, vagyis a telefonos gamerek is készüljenek a sírrablásra."  

A stuff fejlesztője egy friss alapítású brit stúdió, a FinBlade. A mobilos Tomb Raider: Anniversary összesen tizenöt, csapdákkal, tűzfalakkal, fondorlatos rejtvényekkel és halálos ellenfelekkel spékelt pályát tartalmaz, illetve a választott modellnek megfelelő, plusz négy játékmódusz is érkezik vele.

[Megjegyzés: akik játszottak már az Osiris Codex-el,, Quest of Cinnabar-al, Elixir of Life-al, azoknak nagy csalódás lesz a játék: ugyanis az összes pálya mind-mind ebből a 3 címből lett 1:1-ben átültetve - csak a textúrák és az ellenségek térnek el. - Roli]

Képek:

Twitter response: "Could not authenticate you."