Itt az első teljes előzetese a Tomb Raider filmnek és további extrák is érkeztek

Írta: drlecter | .

tr_trailer.jpgVégre ez a nap is eljött, végre megtekinthetjük a készülő film első hivatalos trailerét! Ugyan pár órája volt egy kis gikszer, merthogy korábban kikerült egy alig egy perces változat, azonban azt nagyon hamar leszedték. Szerencsére gyorsan korrigálták a bakit, és ma hajnalban kiadták az előztes teljes változatát. De nem is szaporítanánk tovább a szót, bizonyára már nagyon kíváncsiak vagytok rá!

 

Az IGN-en magyar felirattal is megtekinthetitek az előzetest.

Alig pár óra alatt igen nagy beszédtéma lett az előzetes, kommentek százai lepték el a netet, melyek közül nem mindegyik van jó véleményről róla. A közvélemény viszont pozitív irányba változott meg, miután kijött a teljes változat. Továbbra is bizakodóak vagyunk, és mi is azok táborát erősítjük, akiknek ugyan van némi fenntartása, de alapvetően tetszettek a látottak. Elvégre mindegy, hogy milyen előzetest látunk, a nagy próba úgyis maga a film lesz majd. Egyébiránt, már a fenti előzetesből is jól látható, hogy az alkotók maximálisan tiszteletben tartották az alapanyagot, hiszen rengeteg utalás és hasonlóság van a korábbi játékokra. Az IGN készített is egy remek összevágást, mely a 2013-as Reboot részt hasonlítja össze a filmes anyaggal, íme:

A film készítői pedig megleptek minket egy Behind the scenes videóval is, mely elárul néhány kulisszatitkot, és azt is megtudhatjuk belőle, hogy melyik színész nem merte levenni a pólóját Alicia izmai miatt. :)

Alább pedig a film szinopszisát is elolvashatjátok:

"Lara Croft egy különös kalandor erős függetlenségre törekvő lánya; Lara alig volt 10 éves, mikor ő eltűnt. Most már 21 éves, mindenféle konkrét cél nélkül kerékpáros futárként rója a modern kelet-londoni utcákat, alig keres annyit, hogy a lakbért ki tudja fizetni. Egyetemi kurzusokra iratkozik be, de alig jut el az órákra. Végül úgy dönt, a saját útját járja és legalább annyira makacs abban, hogy nem hajlandó átvenni az irányítást apja óriásvállalata fölött, mint amennyire azt sem tudja elfogadni, hogy édesapja végleg elment. Azt a tanácsot kapja, hogy a halála után 7 év elteltével most már ideje, hogy tovább lépjen, de még Lara sem érti, hogy mi ösztönzi végül arra, hogy mégis apja rejtélyes halálának a végére járjon.

Teljesen szembeszállva az ő végakaratával mindent maga mögött hagy, és elkezdi felkutatni apja utoljára ismert úticélját: egy titokzatos szigeten levő legendás sír, valahol Japán partjainál. De küldetése nem lesz könnyű: már a szigetre eljutni is rendkívül veszélyes vállalkozás. Hirtelen a tét óriási lesz Lara számára aki nem sok eséllyel, csupán éles elméjével, vakhitével és makacs természetével felfegyverezve indul harcba - és meg kell tanulnia, hogy az ismeretlenbe ugorva leküzdje a korlátait. Ha túléli ezt a rendkívüli veszélyekkel teli kalandot, akkor rászolgálhat a sírrabló névre."

Az összes eddigi filmes hírt megtekinthetitek az aloldalunkon. Ha pedig lemaradtatok volna, akkor az előző hírünkben megtekinthetitek a hivatalos posztert is nagy méretben!
Nektek hogy tetszett az első trailer? Írjátok meg a véleményeteket a fórumunkon vagy a Facebook oldalunkon!

 

A filmet az alábbi oldalakon követhetitek a közösségi médián keresztül:

Weboldal: http://tombraidermovie.com
Facebook: https://www.facebook.com/TombRaiderMovie
Instagram: https://www.instagram.com/tombraidermovie
Twitter: https://twitter.com/tombraidermovie
YouTube: https://www.youtube.com/user/WarnerBrosPictures

 

Twitter response: "Could not authenticate you."