Tomb Raider (2013) - PC játékosoknak

Ha problémád van az indítással, a drtxd-re panaszkodik, vedd ki a pipát az Options-ban az „Exclusive Fullscreen"-ből.

Mentések:

XP-n a ProgramFiles/Steam/userdata/X/203160/remote könyvtárban találod a mentéseket.

(X: egyedi Steam azonosító)

Mentést viszont csak úgy tudsz berakni, hogy kikapcsolod a SteaamFelhő-t, ami a Steamre, a netes fiókodba elmenti a játékot. Ezt megtalálod, ha nem a játékot indítod el, hanem a Steam ablakot. Ott belemész a felső menüben a Játékok/Játékkkönyvtár megnyitása, majd jobb klikk a Tomb Raider-en, és a legördülő menüben válaszd a legalsót, a Tulajdonságok-at. Itt balról a második a Frissítések. És ott van alul, vedd ki a pipát a SteamFelhő szinkronizálása-ból.

Így már be tudsz tenni mentéseket, amiket megtalálsz a végigjátszásoknál, pályánként. És persze te is elmentheted a magadét, amikor akarod.

Még egy nagyon fontos dolog. Ne akard a legjobb minőségben, a legnagyobb felbontásban játszani ezt a kalandot. Legalábbis, ha nehezen megy a harc. Ha nagyon leesik az FPS, akkor bizony előfordul, hogy nehezebben, lassabban irányítható a feladatok sora. Úgy mint a célzás, és az interaktív részek. Például a farkasbarlangos interaktív részt, sehogy sem tudtam megoldani 1600*1200-ban. De levettem a felbontást 1280-ra, és simán ment. Tehát fontos az FPS PC-n. Persze ha neked simán megy, jóval csúcsabb videókártyán, akkor ezzel nincs gondod.

Ha valamit nem értesz, csak írj: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy keresd fel a fórumunkat.

Twitter response: "Could not authenticate you."