Tomb Raider II - Dagger of Xian Csalások

PC és Macintosh pályaugrás: Játék közben tedd a következõket: gyújts meg egy fáklyát, lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj elõre.

PC összes fegyver és lõszer: Játék közben tedd a következõket: gyújts meg egy fáklyát, lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj hátra. Ez a csalás medipackokat is ad, viszont nem mûködik a legutolsó pályán (Home sweet home).

Ha végigjátszod a játékot, majd kilépés nélkül elkezded elölrõl, minden fegyvered meglesz, a kezdetektõl fogva.

PC és Macintosh felrobbanó Lara: hajtsd végre az elõzõ két csalás bármelyikét úgy, hogy nem gyújtasz meg fáklyát.

!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki õket a rendes nyíl billentyûkkel is.

PlayStation pályaugrás (NTSC verzió): Tarts lenyomva a sétát (R2) és használd a D-Padot, hogy oldalt kilépj balra, majd jobbra, megint balra, hátra, végül elõre. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, ugorj elõre és fordulj át a levegõben (Fel + négyzet, kör).

PlayStation pályaugrás (PAL verzió): Gyújts meg egy fáklyát (L2). Tartsd lenyomva a sétát (R1) és használd a D-Padot hogy elõre, majd hátra lépj. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, majd ugorj elõre.
Ha nem működne, akkor próbáld meg ezt:
Nyomd le a séta gombot, majd lépj balra, jobbra, balra, előre, majd hátra. Most már eleresztheted a séta gombot, majd fordulj körbe 3x. Majd ugorj egy előre szaltót csavarral (Fel + négyzet, kör)!

PlayStation minden fegyver és lõszer (NTSC verzió): Tarts lenyomva a sétát (R2) és lépj balra, majd jobbra, megint balra, hátra, végül elõre. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, ugorj hátra és fordulj át a levegõben (Le + négyzet, kör).

PlayStation minden fegyver és lõszer (PAL verzió): Gyújts meg egy fáklyát (L2). Tartsd lenyomva a sétát (R1) és használd a D-Padot hogy elõre majd hátra lépj. Engedd fel a sétát, fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban, majd ugorj hátra.
Ha nem működne, akkor próbáld meg ezt:
Nyomd le a séta gombot, majd lépj jobbra, balra, jobbra, balra, háta, előre. Most eleresztheted a séta gombot, majd fordulj körbe 3x, aztán ugorj háta. (Le + négyzet.)

PlayStation végtelen fáklya: Hajtsd végre a "minden fegyver" csalást, majd nyomd le a háromszöget, hogy elõvedd a pisztolyokat. Nyomd be L2-t.

PlayStation felrobbanó Lara: Tartsd lenyomva a sétát (R2) és használd a D-Padot hogy elõre, majd hátra lépj. Továbbra is tartsd lenyomva a sétát és fordulj meg magad körül háromszor bármelyik irányban. Ugorj hátra.

Twitter response: "Could not authenticate you."