Tomb Raider 1 - Atlantean Scion Csalások

PC és Macintosh pályaugrás: Játék közben tedd a következõket: lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj elõre.
PC és Macintosh összes fegyver és lõszer: Játék közben tedd a következõket: lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj hátra.
!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki õket a rendes nyíl billentyûkkel is.

Ha végigjátszod a játékot, majd egybõl elkezded elölrõl, minden fegyvered meglesz a kezdetektõl fogva.

PlayStation pályaugrás (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L2, R2, L1, kör, háromszög, L1, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következõ pályára kerülj.

PlayStation pályaugrás (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L2, R2, háromszög, L1, L1, kör, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következõ pályára kerülj.

PlayStation minden fegyver és lõszer (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L1, háromszög, R2, L2, L2, R2, kör, L1.

PlayStation minden fegyver és lõszer (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L1, háromszög, L2, R2, R2, L2, kör, L1.

Sega Saturn minden fegyver és lõszer: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következõket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le az A-t és a Fel-t az irányítópadon.

Sega Saturn pályaugrás: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következõket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le a C-t.
Twitter response: "Could not authenticate you."