Tomb Raider találkozó 2018

2018trtali thumbAz idén is megszervezzük a szokásos, immár 28. Tomb Raider találkozót. Eddig 13-an vagyunk, de bárkit szívesen látunk, nemre, korra tekintet nélkül. Jöhet bárki, egyedül, barátokkal, partnerrel, akárkivel.

Az idén Kőszeg, Szombathely, Sárvár, Bük, Bükfürdő környékére megyünk, a szállásunk Bük helységben lesz.

 

Már elkezdtünk ötletelgetni a programokról, de bárkitől elfogadunk más ötleteket is természetesen. És persze nem kötelező részt venni ezeken. Tervezzük Kőszeg bevételét, Jurisics Miklós kapitány meglátogatását a várban. És ha már ott lesz Tomb, akkor legyen Raider is, így kijőve kifosztjuk az egyik éttermet, felzabálva aznapi készletüket. :) Esetleg átruccanhatunk Ausztriába, meglesve Léka híres várát is.

Túra is lesz, akik részt akarnak abban venni, irány a Hétforrás. Továbbá tervben van Sárvár megkukkantása is, lerohanva a Nádasdy várat, utána akár csobbanhatunk is a fürdőben, vagy akár a szállás közelében levő Bükfürdőn is. A harmadik napi program még alakulóban van. :) Persze esténként nem maradhat ki az asztalt körülülve a sok poén, nevetés, Aktivity.

5 nap, négy éjszaka tömény nevetés, jókedv, fűszerezve kicsit a Tomb Raiderrel. Hangsúlyozzuk, olyanok is velünk tartanak, akiknek fogalmuk sincs eme remek játékról, és az sem volt-lesz akadály sosem. Várunk tehát minden jelentkezőt a fórumunkban, vagy akár levélben. A 13 fő szállása betelt, de még van a közelben, két házzal odébb szabad szoba. Napközben, este meg úgyis együtt vagyunk. A szállás úgy 30-35 000 Ft, egy kétszemélyes szoba a 4 éjszakára. Igyekezni kell a foglalással, mert lassan elfogynak az olcsó helyek.

A korábbi találkozók listáját és élménybeszámolóit itt találhatjátok.

tali2018 2

Twitter response: "Could not authenticate you."