Gyertek Tomb Raider Találkozóra!

02thumb2.jpg

Aki még nem jelzett, hogy jönne a találkozóra, de szeretne velünk tartani, most még van lehetőség jelezni felénk. A lefoglalt férőhelyek számát a napokban véglegesítjük, így ha későn jeleztek, a szállást már nem valószínű, hogy utólag meg tudjuk oldani a plusz jelentkezők számára. Jelentkezni a fórumon vagy e-mailben tudtok, szeretettel várunk mindenkit!

Ahogy azt a fórumunkon már láthattátok, megkezdtük az idei Tomb Raideres találkozónk szervezését. Idén lesz szám szerint a 27-ik ilyen összejövetelünk, a helyszín pedig a meseszép Dunakanyar! Ahogyan eddig, úgy most is elsődleges céljaink között szerepel a jókedv, öröm, móka, kacagás - no és persze egy kis Tomb Raider is. :) Így tehát aki szeretne velünk jönni, jókat kirándulni, remekül szórakozni-kalandozni és sok olyan emberrel találkozni, akiknek egy közös szenvedélye van Lara Croft személyében, ne habozzon, és csatlakozzon bátran, mert garantáltan a hasát fogva fog nevetni!

Terveink között szerepel Esztergom és Visegrád meglátogatása és felfedezése, de igazából nagyon sokféle program szóba jöhet még, hisz a helyszín környezeti adottságai miatt rengeteg túraútvonalon is végigmehetünk. Csak hogy néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül: Rám-szakadék, Prédikálószék, Dobogó-kő, Börzsöny. A találkozó az októberi hosszú hétvégére fog esni, azaz október 20-án pénteken fog kezdődni és egészen 23-áig, azaz hétfőig fog tartani, így három éjszakában és négy csodálatos napban lehet majd részünk. A szállás fejenként 18 000 Forintba kerül összesen, amelyben benne foglaltatik a reggeli is. Bárki jöhet, se korhatár, se semmilyen más megkötés nincs, mindenkit nagy szeretettel várunk közénk. Az eddigi találkozók tapasztalatai alapján büszkén mondhatjuk: az egész ország területéről szoktunk összeverődni, és a résztvevők kora is nagyon rugalmas, mert 18-60 éves korig sokan megfordultak már közöttünk. :) Eddig 13 főre foglaltuk le a szállást, de természetesen ez bővíthető még. Ne tántorítson el senkit az, ha új tagként jönne hozzánk, és nem ismerné egyikünket sem, ez eddig egyszer sem jelentett gondot senkinek, hiszen teljes mértékben oldott szokott lenni a légkör. Sőt, még azok is nagyon jól szokták érezni magukat, akik egyáltalán semmilyen kapcsolatban nincsenek a Tomb Raidererrel, így bárkit magatokkal hozhattok, legyen az barát/barátnő vagy családtag. Jelentkezni pedig a fórumunkon a találkozós topicban tudtok.

Twitter response: "Could not authenticate you."