Tomb Raider és Just Cause 3 nyeremények!

Kihívást kereső kalandorok figyelem! Amint az évértékelőnkben már utaltunk rá, ez az év a Meglepetések éve lesz! Első körben együtt megünnepeltük a Rise PC-s megjelenését egy fantasztikusan sikerült GameNight keretében. Most azonban emeltünk a téten, és a Tomb Raider (2013) 3 éves évfordulójának alkalmából nem kevesebb, mint hét nagyon értékes játékot nyerhettek meg. A nyeremények:

  • 1 db dobozos Lara Croft and the Temple of Osiris (mini artbook, térkép, a játék lemezes változata Season Passal)
  • 3 db Tomb Raider 2013 (PC Steames ajándék)
  • 1 db Just Cause 3 (PC Steames kód)
  • 1 db Rise of the Tomb Raider (PC Steames kód)
  • 1 db Rise of the Tomb Raider Digital Deluxe Edition (PC Steames kód, alapjáték + Season Pass)
nyeremeny.png

Mindegyik játékhoz tartozik egy-egy specifikus kihívás. Nem kell hozzá mást tenni, mint teljesíteni az adott játékhoz tartozó kihívásokat. Egy ember természetesen akár az összes játékban részt vehet. A részletekért olvass tovább!

Lara Croft and the Temple of Osiris: meg kell fejtened egy egyiptomi tematikájú keresztrejtvényt, amit a cikk alján találhatsz meg. Az nyer, aki elsőként küldi be nekünk a helyes megfejtést a drlecter[kukac]tombraiders.hu e-mail címre. A játékot postán küldjük el, mivel a nyeremény dobozos verziót foglal magában.
(Friss: Villámgyorsan meglett a megfejtés, a Temple of Osiris újdonsült tulajdonosa Kulman Dorottya, gratulálunk! A többi nyereményre továbbra is szabad a gazda.)

Tomb Raider 2013: itt csak annyit kell tenni, hogy megírjátok a Facebookunkra egy komment formájában ez alá a poszt alá, hogy hol/hogyan találkoztatok először a Tomb Raiderrel, és mi fogott meg benne - ha pedig már ott vagytok, akkor megköszönjük a likeokat is :) Véletlenszerűen generált eredmény alapján fogunk kisorsolni három embert a kommentelők közül. A játékokat Steamen keresztül tudjuk átadni, ezért Steam felhasználói fiók szükségeltetik.

Just Cause 3: a feladat, hogy bármelyik Tomb Raider játékból készítsetek egy olyan képet, amin valamilyen robbanás van. A legkreatívabb kép fog nyerni. A képet pedig szintén a drlecter[kukac]tombraiders.hu e-mail címre küldjétek.

Rise of the Tomb Raider: készítsetek akármilyen képet a Tomb Raider 2013-ból. Lehet vicces vagy komoly, tájkép vagy egy arckép az egyik karakterről, nem számít. A nyertes az lesz, aki a legkreatívabb és legeredetibb képet fogja elküldeni a drlecter[kukac]tombraiders.hu e-mail címre. Érdemes tehát olyan fotót készíteni, amit eddig nem nagyon láthattunk.

Rise of the Tomb Raider Digital Deluxe Edition: egy igazi kis kincskeresős kalandban vehettek részt. Sokat nem árulhatunk el, csak egy kicsit tudunk súgni: Keresd Lara otthonát a fórumunk főoldalán. A megfejtést itt is a drlecter[kukac]tombraiders.hu e-mail címre kell elküldeni. Nem baj, ha nem sikerül az egészet megfejteni - vagy az első helyes megfejtő nyer, vagy az aki a legközelebb áll a megoldáshoz.

A képek beküldési határideje: a jövő hét vége, azaz 2016. március 13. 23:59. A többi esetben pedig az első helyes megfejtő nyer. A változás jogát fenntartjuk. Mindenkinek jó szórakozást és sok sikert kívánunk!

 

A Lara Croft and the Temple of Osiris rejtvénye:

keresztrejtveny.jpg

1. Ezen csillant meg először a reggeli nap fénye az ókori egyiptomban. Egy teljes pálya is épül rá a TR1/Anniversaryben.

2. Egyiptom egy fontos uralkodója. Férjét, ki egyben testvére is volt, irigységből ölte meg a másik testvér. A férj testét feldarabolták, az uralkodónő összeszedte a darabokat, így fogant meg fiuk, Hórusz.

3. Hufu, Hafré és Menkauré fáraók piramisai állnak itt, melyek egyikében Lara is járt.

4. Tehén alakban ismert istennő. Ra uralkodásakor a Földön az emberek fellázadtak ellene. Ra a pusztítás eszközeként őt küldte le a Földre egy vérszomjas istennő, Szahmet képében, hogy elpusztítsa őket.

5. Több mint 60 sír található ezen a helyen, ahol átutazóban Lara is megfordult.

6. A görög mitológiában is megjelent, melyben minden arra járónak találós kérdést tesz fel.

7. A gonoszság megtestesítője, testvérét kegyetlenül meggyilkolta. Lara is szembenéz vele.

8. 9-10 évesen került trónra, halotti maszkja az egyik legismertebb műalkotás.

9. A víz krokodil alakú istene.

10. Larának is akadt velük gondja. Agyukat kiszívták, belső szerveiket pedig urnákba helyezték.

11. Önkezűleg vetett véget életének, kígyómarás által halt meg. Palotájában Lara is járt.

12. A Föld leghosszabb folyója.

13. Ebben a városban található (többek között) Karnak temploma.

14. 66 éven át uralkodott, sok építkezés kapcsolódik a nevéhez, köztük az Abu Szimbel-i templomok.

15. A helyszín hatalmas oszlopcsarnokot is foglal magába, melyet kalandja során Lara is meglátogatott.

Twitter response: "Could not authenticate you."