Boldog Karácsonyt!

Boldog, Békés Karácsonyt kívánunk mindenkinek! A bejgli és az ajándékok mellé egy kis Lara is elfér, ugyanis az idei karácsony ezúttal sem szűkölködik a Tomb Raideres finomságokban. A Crystal Dynamics az alábbi képeslappal kíván mindenkinek kellemes ünnepeket:

xmas_crystal.png

Ha még kimaradt volna pár rész a gyűjteményből, most érdemes beszerezni őket; korábban sose volt ilyen alacsony az áruk! A karácsonyi akciók keretében Steamen 85%-os leárazás van a Tomb Raider játékokra, és 75%-kal olcsóbbak a Lara Croft címek.

Illetve akinek már van szerencséje játszani a Rise of the Tomb Raiderrel, az Ajándékok menüben december 28-ig megszerezheti az egyik legnépszerűbb fóliás kártyát az Expedíciós módhoz, ami óriási méretűre növeli Lara fejét a játékban. Elég mókásan néz ki. :-)

Rengeteg új karácsonyi pályával játszhatunk a TRForge és a Lara's Levelbase jóvoltából, szerkesztett pályás aloldalunkon letölthetők, jó szórakozást hozzájuk! Csupa jóval kecsegtet az adventi kalendáriumuk is, melyekben a pályák mellett recepteket, pályaszerkesztéshez felhasználható textúrákat, tárgyakat, leírásokat, kvízeket és kreatív ajándékötleteket is találhattok.

Kellemes Ünnepeket kíván:
a TombRaiderS.hu csapata

Twitter response: "Could not authenticate you."