A Tomb Raider I-III Remastered logójára fény derült

tr1 3logoLeleplezte a Tomb Raider I-III Remastered logóját a Crystal Dynamics. A Tomb Raider I-III Remastered 2024. február 14-én érkezik Nintendo Switchre és Steamre. Játszd végig a teljes élményt az összes bővítménnyel és titkos pályával együtt modern platformokon ebben a végleges gyűjteményben.

tr1 3

A Lara Croft brit régésznő főszereplésével készült Tomb Raidert eredetileg a derbyshire-i Core Design stúdió fejlesztette, és az Eidos Interactive adta ki 1996. október 25-én. A Tomb Raider mára egy hatalmas franchise lett, amely tizenegy fővonalbeli rész, három mozifilm-adaptáció, amelyekben Angelina Jolie és Alicia Vikander Oscar-díjas színésznők játszották a főszerepet, számos Lara Croft spin-off játék, promóciós crossoverek és folyamatos árucikkek születtek.

Lara Croft és a Tomb Raider jelenleg az amerikai Crystal Dynamics stúdió égisze alatt áll, akik egy új multiplatform Tomb Raider címet fejlesztenek, az Amazon Games pedig teljes körű támogatást nyújt és világszerte kiadja a játékot. Az egyelőre cím nélküli új Tomb Raider-játék egy egyjátékos, narratíva-központú kalandjáték, amely folytatja Lara Croft történetét a Tomb Raider-sorozatban.

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."