CRYSTAL DYNAMICS ELINDÍTJA ÚJ TOMB RAIDER WEBOLDALÁT

trwebsiteA Crystal Dynamics frissítette a Tomb Raider hivatalos weboldalát. Az új landing page arra invitálja a felhasználókat, hogy regisztráljanak a Tomb Raider franchise-zal kapcsolatos jövőbeli frissítésekre, beleértve a jutalmakat, exkluzív híreket, árucikkeket és egyebeket. Ugorj át a Tomb Raider hivatalos weboldalára a regisztrációhoz.

A Lara Croft brit régésznő főszereplésével készült Tomb Raider-t eredetileg a derbyshire-i Core Design stúdió fejlesztette, és az Eidos Interactive adta ki 1996. október 25-én. A Tomb Raider mára egy hatalmas franchise lett, amely tizenegy alapjátékot, három mozifilm-adaptációt Angelina Jolie és Alicia Vikander Oscar-díjas színésznők főszereplésével, számos Lara Croft spin-off játékot, promóciós crossovereket és folyamatos árucikkeket hozott létre.

A Lara Croft és a Tomb Raider jelenleg az amerikai Crystal Dynamics stúdió égisze alatt áll, akik egy új multiplatform Tomb Raider címet fejlesztenek, az Amazon Games pedig teljes körű támogatást nyújt, és világszerte kiadja a játékot. Az egyelőre cím nélküli új Tomb Raider-játék egy egyjátékos, narratíva-központú kalandjáték, amely folytatja Lara Croft történetét a Tomb Raider-sorozatban.

Twitter response: "Could not authenticate you."