TOMB RAIDER ÁTDOLGOZVA AZ NVIDIA RTX REMIX SEGÍTSÉGÉVEL

rtxA brit Core Design stúdió eredeti Tomb Raidere NVIDIA RTX Remix felújítást kapott a YouTuber Dominus Aurate-nak köszönhetően. Dominus feltöltötte az eredeti Tomb Raider első pályájának végigjátszását, az RTX Remix engedélyezésével. A Lara Croftot akció közben bemutató videó megtekinthető a YouTube-on.

 

Az NVIDIA RTX Remix lehetővé teszi a modderek számára, hogy könnyedén rögzítsék a játék eszközeit, automatikusan javítsák az anyagokat nagy teljesítményű AI-eszközökkel, és gyorsan készítsenek lenyűgöző RTX remastereket a sugárkövetés és a DLSS segítségével.

A Lara Croft brit régésznő főszereplésével készült Tomb Raider-t eredetileg a derbyshire-i Core Design stúdió fejlesztette, és az Eidos Interactive adta ki 1996. október 25-én. A Tomb Raider mára egy hatalmas franchise lett, amely tizenegy fővonalbeli rész, három mozifilm-adaptáció, az Oscar-díjas színésznők, Angelina Jolie és Alicia Vikander főszereplésével, számos Lara Croft spin-off játék, promóciós crossoverek és folyamatos árucikkek sorát hozta létre.

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."