LARA CROFT ÉS TOMB RAIDER KASZINÓ JÁTÉKOK TÖRTÉNETE

sword A Man-szigeti székhelyű, kaszinójátékokra specializálódott szoftvercég, a Microgaming 2004 októberében kötött szerződést az Eidos-szal a Tomb Raider licenceléséről, és 2004-ben megjelentette az első Lara Croft-témájú, öt tárcsás, 15 nyerővonalas, több érmés, ingyenes pörgetésekkel kiegészített videójátékot a Spin Palace, a Ruby Fortune és a Vegas Partner Lounge Online játéktermekben.

 

A megállapodás értelmében 2006-ban a Tomb Raider lett az első kaszinójáték a SpinLite-on, a Microgaming által működtetett vezeték nélküli kaszinórendszer-szolgáltató Spin3-on. A SpinLite lehetővé tenné a fogyasztók számára, hogy letöltsék a Tomb Raider nyerőgépet mobiltelefonjukra, letöltésenként fizetve.

2008 októberében a Microgaming bejelentette a Lara Croft-témájú, öt tárcsás, 30 nyerővonalas videojáték folytatását Tomb Raider Secret of the Sword néven. A Secret of the Swordot úgy hirdették, hogy szinte fotórealisztikus grafikát, lenyűgöző hanghatásokat és dinamikus 3D-s akciót kínál.

sunA Microgaming 2019 januárjában megújította a Lara Croftról szóló harmadik márkás online nyerőgépes játék elkészítésére vonatkozó megállapodását, és bejelentette a Triple Edge Studios által fejlesztett Lara Croft Temples and Tombs című játékot, amely az öt tárcsás, 243 nyereményt kínáló online nyerőgépben egy izgalmas kalandra küldi a játékosokat, hogy megszámlálhatatlan szerencsét keressenek.

A Triple Edge Studios a Lara Croft Temples and Tombs folytatását Lara Croft Tomb of the Sun címmel 2023. június 27-én adja ki. Lara Croft kaszinójátékos történetét feltérképező eszközök és dokumentáció itt érhető el.

Twitter response: "Could not authenticate you."