TOMB RAIDER RELOADED: Tavaszi megszerezhető jutalmak

reloadadA Crystal Dynamics bejelentette, hogy a Spring Loaded esemény a Tomb Raider Reloadedben már él. "Teljesítsd a feladatokat, hogy korlátozott ideig édes jutalmakat szerezz, például Lara farmerruháját és Temporal Shotgunját!" - jelentette be a stúdió a Twitteren.

 

A Tomb Raider Reloaded egy ingyenesen játszható akció-árkád játék, amelyet az Emerald City Games készített és a CDE Entertainment Ltd (Crystal Dynamics Eidos Entertainment) adott ki. A játék Androidon és iOS-en érhető el, és a véletlenszerűen generált környezetben megvalósuló, körökre osztott játékmenettel rendelkező játék, ami előre haladóan generált szakaszokkal rendelkezik, hogy minden egyes nekifutással új és változatos élményt nyújtson.

Shelley Blond (Tomb Raider), Judith Gibbins (Tomb Raider II, Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft) és Jonell Elliott (Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles, Tomb Raider: The Angel of Darkness) mindannyian felvették a Tomb Raider Reloaded szövegét, és a játékosok kiválaszthatják kedvenc Lara Croft-hangjukat

Twitter response: "Could not authenticate you."