Eddig ismeretlen bónuszpályák a Tomb Raider Chronicles részhez.

Ejecta ismertetőjét olvashatod itt:

„Ezek a szintek a Tomb Raider Chronicles 2001. januári japán kiadásához készült promóciós anyagok. A játék egyik gyűjtői kiadásának első gyártási tételéhez tartozó külön lemezen jelentek meg négy különböző tokiói kiskereskedőnél, és ezeknek a szinteknek a terjesztése annyira korlátozott volt, hogy maga a promóció több mint 22 évig szinte teljesen ismeretlen volt a tengerentúlon. A létezésükről 2019-ben szereztem tudomást, miután a Youtube-on megtaláltam a szintek videós lejátszási listáját; négy évvel később megemlítettem ezeket a szinteket egy másik közösségi tagnak, Treeble-nek, és kifejeztem a vágyamat, hogy megtaláljam őket.

eidos1  eidos2  eidos3

  eidos4

 

Együtt kezdtük el keresni a szinteket japán rajongói oldalak archivált weboldalain, és létrehoztunk egy szálat is, hogy dokumentáljuk a promócióról talált információkat. Ezt a szálat itt találjátok (vagy a web.archive.org-on, ha a weboldal valahogy offline lesz):

http://forum.trle.net/viewtopic.php?f=27&t=34162

Nem sokkal később kaptam egy e-mailt egy névtelenséget kérő felhasználótól. Ők sokáig őrizték a fájlokat, de egészen mostanáig nem volt rájuk szükségük; a mai napon kedvesen megosztották velem a szinteket. Beállítottam őket, hogy játszhatóak legyenek a dobozból, és mellékeltem az eredeti .zip fájlokat is, ahogyan kaptam őket. A readme fájl mind a négy szinthez ugyanaz, de nem jelenik meg helyesen egy japán kódolást használó program nélkül, ezért ezt a fájlt is lefordítottam angolra, és mellékeltem a letöltéshez.

Köszönöm Tartan-nak, hogy videókat készített a szintekről és további információkat adott; Alphonse-nak a Level Builders' Forumon, hogy szintén további információkat adott; chreden-nek és másoknak, hogy elkészítették a trviewer-t, amivel megtaláltam az összes hangfájlt, amit a szintek használnak; Alex-nek a core-design-nál, amiért válaszolt az e-mailemre, és felajánlotta, hogy felerősíti a jeleket, bár végül nem volt rá szükség; Treeble-nek, amiért bátorított, hogy kérdezzek ezekről a szintekről, amiért megtalálta azokat a weboldalakat, amelyeket használtunk, hogy tisztább képet kapjunk arról, miről is van szó, és amiért elviselte egy hétig tartó fecsegésemet; és a szóban forgó névtelen felhasználónak, aki az egész évemet bearanyozta.

BOLDOG RAIDING-OT!

- Ejecta, 2023. április 29.”

A pályákat itt megtalálod: https://treditor.hu/kereso/search.php?nick=Eidos+Japan&firstname=&lastname=&levelname=&rating=&type=0&category=0&Submit=Keres%C3%A9s

Twitter response: "Could not authenticate you."