Téli különlegesség érkezik a Tomb Raider Reloaded kalandhoz

reloadedAz Emerald City Games és a CDE Entertainment bejelentette, hogy 2023. március 1-jén egy új, időben korlátozott esemény kezdődik a Tomb Raider Reloadedben. A Winter Adventure napi feladatokat tartalmaz majd, amelyekért pontokat kapunk, amivel téli témájú jutalmakat vásárolhatunk, köztük a Winter Parka jelmezt.

"Jelentkezz be minden nap, hogy végigjátszd a feladatok új listáját és jutalmakat szerezz. Küzdj végig a pályákon, hogy pontokat szerezz, amelyeket új Winter Parka, fegyver, maszk és más, általad választott jutalmakra válthatsz be. Jelöljétek be a naptáratokat, mert már csak néhány nap van hátra." - jelentették be a fejlesztők a hivatalos Tomb Raider Reloaded Discordon.

 

Az eredeti Tomb Raider játékok által inspirált Tomb Raider Reloaded véletlenszerűen generált környezetben megvalósuló kaland, a főhős karakter és az ellenségek is sokfélék közül kerülnek kiválasztásra, hogy minden egyes nekifutással új és változatos élményt nyújtson. Ahogy a játékosok előrehaladnak az egyes pályákon, olyan képességeket és szerzeményeket halmozhatnak fel, mint az átütő lövések, tapasztalatok, gránátdobások és ívlövések, amelyekkel erősebb támadásokat, gyorsabb karakterszintlépést és szélesebb körű sebzést érhetnek el.

Shelley Blond (Tomb Raider), Judith Gibbins (Tomb Raider II, Tomb Raider III: Adventures of Lara Croft) és Jonell Elliott (Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles, Tomb Raider: The Angel of Darkness) mindannyian felvették a Tomb Raider Reloaded szövegét, és a játékosok kiválaszthatják kedvenc Lara Croft-hangjukat.

Forrás:

Twitter response: "Could not authenticate you."