Tomb Raider Legend újragondolt képek. Nagu alkotásait mutatjuk be.

Tudjuk, hogy az augusztus már elmúlt, de nem feledkeztünk meg arról, hogy a box art reimagining sorozatot egy Legendás belépővel bővítsük!

Még mindig rengeteg nagyszerű tartalom van a backlogunkban, ma azonban a Tomb Raiderre emlékezünk vissza: Legendre még egyszer, hogy megünnepeljük a box art reimagininget. Hálásak vagyunk, hogy Nagu az utolsó pillanatban beugrott, és beleegyezett, hogy az ünnepléshez megtervezzen egy darabot a rá jellemző anime és manga ihlette stílusban. Mivel Tokió a játék egyik ikonikus helyszíne, tudtuk, hogy ez tökéletesen illik a képbe.

Nagu művészete számos mobiljátékban szerepelt már, például az Azur Lane, a Fate Grand Order és az Arknights játékokban. Emellett szabadidejében szívesen illusztrál kedvenc játékai, mangái és sorozatai által inspirált műveket! Nézd meg Nagu további munkáit a hivatalos weboldalán.

Amikor megkérdezték, hogy mi inspirálta őt ehhez a műhöz, Nagu elmondta:

 

    "Mindig van valami varázslatos és valószerűtlen abban, hogy egy olyan sorozathoz rajzolhatsz, amin felnőttél, és megtiszteltetés számomra, hogy részese lehetek ennek az ünnepségnek!

    Ehhez a darabhoz Lara-t akartam lerajzolni, amint egy indán leng, miközben a romokat fedezi fel. Úgy gondoltam, jó lenne, ha az indák hozzáadnának az illusztráció energiájához, és a 25. évfordulót is jelképeznék.

    Még egyszer nagyon köszönöm a lehetőséget, és már alig várom, hogy a jövőben is láthassam Lara további kalandjait!"

Nézd meg Nagu további hihetetlen művészetét a Twitteren és a Pixivon.

A mobilra, asztali számítógépre és közösségi oldalakra készült teljes verziócsomagot alább töltheted le.

Letöltés itt

És ne felejtsd el, kinyomtathatod a saját borítódat, és beteheted a Tomb Raiderbe: Legend tokjába a friss megjelenésért!

A Tomb Raider Legendben a Crystal Dynamics újjáéleszti a sportos, intelligens és szórakoztató kalandornőt, aki világszerte meghódította a játékosok szívét és elméjét. Lara bonyolultan animált arckifejezésekkel, mozdulatokkal és képességekkel kel életre. A modern felszerelések arzenálja, mint például a mágneses csáklya, a távcső, a repeszgránátok, a személyes világítóeszköz és a kommunikációs felszerelés, lehetővé teszi a játékosok számára, hogy úgy éljék át a sírrablást, mint még soha.

Twitter response: "Could not authenticate you."