Tomb Raider 25.

A Crystal Dynamics videóüzenetet adott ki a rajongóknak, hogy megemlékezzenek a Tomb Raider 25. évfordulójának kezdetéről, és ismertetik a jövő év várható terveit. "A Tomb Raider születésének 25. évét ünnepeljük 2021-ben, közösségi érdekességekkel, nosztalgikus tartalommal és meglepetésekkel!

„Nézd meg videónkat, ahol bemutathatjuk az új csapattagokat, áttekintjük a franchise-filozófiánkat és előreláthatólag mi következik.”

The Dreadist fordításában itt a videó szövege:

Klikk a Cikk folytatása-ra

Üdvözlök mindenkit! Itt Meagen, és annyira izgatott vagyok, hogy ezt a videót készítem. Olyan, mintha egy örökkévalóság telt volna el mióta utoljára Tomb Raider-ről beszéltünk. Szóval, ez az év a Tomb Raider 25. Évfordulója, ami őszintén elképesztő, mert olyan mintha csak tegnap lett volna, hogy menő dolgokat csináltunk a 20. Évfordulóra. Mint például Guinness rekordot állítottunk és lehetővé tettük a rajongóknak, hogy felfedezzék a Croft Birtokot VR-ban. Van néhány izgalmas dolog, amit megosztanék a 25. Évforduló megünnepléséről, de először be szeretnék mutatni nektek néhány csapattagot, akikkel nem biztos, hogy találkoztatok eddig, kezdve Neha-val, az új kommunikációs és közösségi média menedzserünkkel. Kapcsoljunk Neha-ra!

Üdv Tomb Raider rajongó társak! Jó érzés, megállni egy percre, hogy hivatalosan is bemutassam magamat egy kicsit, hogy tudjátok ki áll a friss bejegyzések mögött a TR Twitter felhasználóján. A nevem Neha, én vagyok az új kommunikációs és közösségi média menedzser a Crystal Dynamics-nél, Meagen-el dolgozva mindenen, ami Tomb Raider. Először a korai PlayStation éra-ban találkoztam Lara-val, amikor egy Tomb Raider II demóval játszhattam. Mint kislány, vonzott Lara kalandvágya  és áldottnak érzem magamat, hogy most részese lehetek a kalandjának. 25 év egy kiemelkedő mérföldkő, ezért tényleg ünnepelni akarunk a közösséggel, ahogy visszanézünk a Tomb Raider örökségére. Egy egész éves közösségi ünneplésre számíthattok, mint például fan art és cosplay bemutatók, interjúk, élő adások és néhány különleges extra, amiket nem szeretnék előre elárulni. Minden hónapot egy játék témájára alapozunk, először is, kezdve a klasszikus művel, ami mindezt elkezdte, az 1996-os Tomb Raider. Az ünnepségek hivatalosan Február első hetén kezdődnek el. Azt akarjuk, hogy az egész évet élvezzétek és ünnepeljetek velünk együtt, szóval reméljük hogy látunk titeket online. Most pedig szeretném bemutatni nektek a Tomb Raider franchise új vezető producerét -- Dallas Dinkinson-t. Valójában már elég régóta a csapat tagja, de ez az ő nagy nyilvános debütálása!

Üdvözöllek titeket! Én Dallas Dickinson vagyok, a vezető producere mindennek, ami Tomb Raider, itt a Crystal Dynamics-nél. Már több, mint egy éve a Crystal-nál vagyok, de ez az első alkalom, amikor lehetőségem adódik, hogy találkozzak mindannyiótokkal! A 90-es évek közepe óta Tomb Raider rajongó vagyok, amikor besétáltam egy barátom lakásába, hogy megnézzem mi is ez az egész PlayStation dolog. A nap többi részét azzal töltöttem, hogy másztam, ugráltam, puzzle-öket fejtettem meg, visszamentem a pályán keresgélni (aztán megint visszamentem) - végül ki kellett rúgnia. Azóta Lara Croft az egyik legszeretettebb akcióhőssé vált a játék kultúrában és nemzetközi popkultúra ikon lett, köszönhetően a figuráknak, képregényeknek és filmeknek, amik egyre nagyobb és nagyobb közönségeknek mutatták be. Megkapni a lehetőséget, hogy építkezzek erre az örökségre a gyerekeimnek és a játékosok következő generációnak az, ami a Crystal Dynamics-hez való csatlakozásomat egy valóra vált álommá tette. A számos Tomb Raider 25. Évfordulós ünnepi tevékenységgel egyértelműen rengeteg dolog miatt lehetünk izgatottak. És amíg a múltat ünnepeljük ebben az évben akarunk adni egy kis betekintést, hogy hogyan fog kinézni a franchise jövője. Ehhez, átadlak titeket Will Kerslake-nek, akit néhányan ismerhettek a Tomb Raider-ön való 10 éves munkájáról a Crystal Dynamics-nél. Will?

Köszönöm Dallas! Will Kerslake vagyok, a Tomb Raider franchise játék rendezője, itt a Crystal Dynamics-nél. Az évek során a Crystal-nál, lehetőségem volt számos játékon dolgozni, amiben szerepelt Lara Croft - a Temple of Osiris és a Rise of the Tomb Raider-től, a Baba Yaga és a Blood Ties-ig, és még sok máson. Hihetetlen megtiszteltetés számomra Lara folytatódó örökségének részese lenni. Nagy ambícióink vannak a Tomb Raider jövőjéről. Az eredeti trilógiánk még 2013-ban, elmondta Lara Croft korai napjainak történetét, amikor túlélővé edződött, hőssé vált és végül Tomb Raider-ré. A klasszikus játékok egy veterán és magabiztos kalandozót mutattak, aki átutazza a világot, feltárja a titkait, gyakran egyedül állva világpusztító következményű erők ellen. Úgy képzeljük el a Tomb Raider jövőjét, hogy ezek a már meglévő kalandok után bontakozik ki, történeteket mesélve, amik mind a Core Design, mint a Crystal Dynamics játékainak teljes spektrumára épít, azon dolgozva, hogy egyesítse az idővonalakat. A Tomb Raider terjedelmes történetével, ez nem egyszerű feladat. Azt kérjük mindenkitől, hogy legyenek türelmesek, ahogy haladunk a fejlesztési folyamatban. Nincs tervünk nagy játék bejelentésre a közeljövőben. Ezt elmondva, Lara-t szeretik a média világán keresztül és van egy izgalmas hírünk mielőtt még elköszönnénk -- vissza Meagan-hez ezért!

Köszönöm Will. Olyan sok dolog van, amitől izgatottnak lehet lenni a 25 évnyi Tomb Raider történelemtől, és ezért olyan fantasztikus, hogy adhattunk egy kis betekintést abba, hogy hova tervezzünk vinni a franchise-t. De, hogy haladjunk tovább. Ha esetleg kihagytad volna a szuper izgalmas hírt, ami nemrég derült ki. A Netflix, a Legendary Television és a dj2 Entertainment összefogott egy új Tomb Raider animált sorozat készítésében. Ez komolyan, az egyik legjobb módja elkezdeni a TR25-ös ünneplésünket. A sorozat a Tomb Raider reboot trilógia után játszódik és bemutatja Lara kalandjait, mint az újdonsült Tomb Raider. Hogyha olyan vagy mint én, akkor majdnem 15 éve vársz az eredeti Tomb Raider: Revisioned websorozat debütálása óta, hogy lásd Lara-t újra animálva és ez hihetetlenül izgalmas.

Ennyi lenne mostanra, de ne felejtsetek el visszanézni Február 1-jén, amikor hivatalosan elindul a TR25 ünnepségünk. És egész éven át érdekes dolgokat fogunk csinálni, mint például rajongói bemutatók, megmutatunk nosztalgikus tartalmakat, és még sok meglepetés, amiket nem fogok még elárulni, de biztos, hogy nem akarjátok őket kihagyni. Köszönöm mindenkinek, hogy megnézte ezt a videó és reméljük, hogy mindannyiótoknak nagyon jól kezdődött 2021. Hamarosan látjuk egymást!

Twitter response: "Could not authenticate you."