Tomb Raider: The Dark Angel Symphony

trda_img.jpgA Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles és a Tomb Raider: The Angel of Darkness zeneszerzője, Peter Connelly most visszatért, hogy ismét életre keltse és visszahozza a régi, jól ismert dallamokat. Célja nem csupán a TR4-6 zenéjének minőségi felvételének elkészítése, hanem az eredeti számok újrakomponálása, kibővítése. Mindez egy Kickstarter kampány keretében valósulna meg, mely által egyedi, exkluzív Tomb Raideres ritkaságokat tudhattok magatokénak, miközben támogatjátok a projekt elkészültét.

A Tomb Raider: The Dark Angel Symphony két album, melyek közül az egyik az újrakomponált számokat, a másik pedig az eredeti zenei albumok minőségi felvételeit tartalmazza. Az előbbit a neves londoni Air Lyndhurst Studiosban veszik fel, ahol egy 82 fős kórus és egy profi, világklasszis zenekar ad elő a világszerte elsimert Dr. Richard Niles vezetésével. Az előadók közt szerepel Julie Elven és Tina Guo, mindketten aktívak a videojátékok világában, elég, ha a Horizon: Zero Dawn főtémáját említjük, amiben Julie Elven-t hallhatjuk, vagy megnézünk pár előadást Tina Guo-tól. És ha ez még nem volt elég, visszatér Jill de Jong, az Angel of Darkness Lara Croft modellje! (Aki a stúdióba látogatást tesz, vele is találkozhat.)

És most térjünk rá a jutalmakra, amiket a projekt támogatásáért kaphattok. Ezek mind rendkívül exkluzív darabok, csak a kampány keretén belül szerezhetők be. 10 angol fontért (kb. 3700 Ft) már tiétek az album digitális változata, 25 fontért a CD is jár mellé, 40 fontért pedig az eddigiek mellett megkapjátok a TR4-5-6 minőségi felvételét.

album.jpg

A beszerezhető tárgyak közé tartozik még a Dark Angel kétoldalas, szignózott poszter, az album bakelit lemezen, Tomb Raideres medálok, a Dark Angel Symphony teljes kottája, Lara Croft és Kurtis Trent szobrok, részvétel az album felvételén az Air Lyndhurst stúdióban, az eredeti Angel of Darkness Abbey Road mester CD, és az Angel of Darkness írója, Murti Schofield eredeti, kézzel írt jegyzetei (ez utóbbi már az első percekben elkelt). Háttérképeket itt tölthettek le.

Ha nem szeretnétek egy nagyobb csomagra befizetni, lehetőség van arra is, hogy kiválasszatok egy kisebbet, és ahhoz külön hozzáadjatok egy-egy jutalmat, például a digitális letöltés mellé adhattok egy bakelitet vagy egy posztert. Ezt az összeg utólagos módosításával lehet megtenni, a részleteket a Kickstarter oldalán olvashatjátok (ha fordításra, segítségre van szükségetek, nyugodtan forduljatok hozzánk segítségért).

Fontos leszögezni, hogy a projektet a Square Enix és a Crystal Dynamics jóváhagyta és támogatja, az anyagiakat azonban közösségi gyűjtéssel kell megoldaniuk a szervezőknek. Ha a novemberig tartó kampány végére nem gyűlik össze a szükséges összeg, akkor a beleadott pénzmennyiség nem kerül levonásra, és a projekt egy fillért sem kap, így sosem valósulhat meg. Ezért rendkívül fontos, hogy határidő előtt összegyűljön rá a pénz, ami nem irreális cél, volt már rá példa, hogy egy hasonló Tomb Raideres kampány nagy sikert aratott.

>> Tovább a Kickstarterhez <<

rewards.png

Az alábbi oldalakon követhetitek a projektet: