Tomb Raider: The Dark Angel Symphony (újraindítva)

trda_img.jpgA Tomb Raider: The Last Revelation, Tomb Raider: Chronicles és a Tomb Raider: The Angel of Darkness zeneszerzője, Peter Connelly most visszatért, hogy ismét életre keltse és visszahozza a régi, jól ismert dallamokat. Célja nem csupán a TR4-6 zenéjének minőségi felvételének elkészítése, hanem az eredeti számok újrakomponálása, kibővítése. Mindez egy Kickstarter kampány keretében valósulna meg, mely által egyedi, exkluzív Tomb Raideres ritkaságokat tudhattok magatokénak, miközben támogatjátok a projekt elkészültét.

Frissítés: Az október elején elindított Kickstarter kampány sajnos nem volt sikeres, ezért Peter Connelly és csapata rögtön új kampányt indított, melynek végső célja sokkal könnyebben teljesíthető, a választható jutalmak némileg olcsóbbak, letisztultabbak, és továbbra is szabadon hozzáadható pár extra jutalom. Az új kampány biztosan sikeres lesz, hiszen már az első 12 órán belül az összeg több, mint 40%-a összegyűlt. Az alacsonyabb cél azonban azt is jelenti, hogy a felvétel minősége a célon felüli további pénzösszegek befolyásától függ az alábbiak szerint:

  • £60,000: ez az a minimális pénzösszeg, amit a projektnek mindenképp el kell érnie, hogy megvalósulhasson. Ha ez megvan, Peter Connelly szintetizátorral fogja előállítani az új számokat.
  • £90,000: Dr. Richard Niles munkájával emeli a számok színvonalát.
  • £120,000: az előbbieken felül kórussal és sztár-előadókkal (Tina Guo, Julie Elven) bővül a repertoár.
  • £180,000: a Dark Angel Symphony-t élő zenekar játssza el, és a híres Air Lyndhurst Studios-ban veszik fel.
  • £300,000: az eddigieken felül egy csodálatos élő show is megvalósulhat.

Ha nem szeretnétek kimaradni a limitált jutalmakból, itt a tökéletes alkalom, hogy lecsapjatok rájuk, a siker ugyanis ezúttal garantált. Az alábbiakban részletesebben olvashattok a projektről, illetve a jobbnál jobb Tomb Raideres jutalmakról. Idő közben új jutalmak is érkeztek, lehet pólót rendelni, illetve a Square Enix eredeti Angel of Darkness-es koncepciós rajzokat ajánlott fel, amiket szintén magatokévá tudhattok, a részletekért olvassátok el a lenti frissített cikket!

>> Tovább a Kickstarterhez <<

 

A projektről:

A Tomb Raider: The Dark Angel Symphony két album, melyek közül az egyik az újrakomponált számokat, a másik pedig az eredeti zenei albumok minőségi felvételeit tartalmazza.

A Tomb Raider: The Dark Angel Symphony-t a neves londoni Air Lyndhurst Studiosban veszik fel, ahol egy 82 fős kórus és egy profi, világklasszis zenekar ad elő a világszerte elsimert Dr. Richard Niles vezetésével. Az előadók közt szerepel Julie Elven és Tina Guo, mindketten aktívak a videojátékok világában, elég, ha a Horizon: Zero Dawn főtémáját említjük, amiben Julie Elven-t hallhatjuk, vagy megnézünk pár előadást Tina Guo-tól. És ha ez még nem volt elég, visszatér Jill de Jong, az Angel of Darkness Lara Croft modellje! (Aki a stúdióba látogatást tesz, vele is találkozhat.) Friss: ezek olyan extrák, melyek bizonyos pénzösszeg befolyása esetén valósulhatnak csak meg, lásd fentebb.

És most térjünk rá a jutalmakra, amiket a projekt támogatásáért kaphattok. Ezek mind rendkívül exkluzív darabok, csak a kampány keretén belül szerezhetők be. 20 angol fontért (kb. 7300 Ft) már tiétek az album digitális változata és a TR4-5-6 minőségi felvétele, 30 fontért pedig ennek CD-re írt változatát kapjátok meg.

album.jpg

A beszerezhető tárgyak közé tartozik még a Dark Angel kétoldalas, szignózott poszter, az album bakelit lemezen, Tomb Raideres medálok, a Dark Angel Symphony teljes kottája, Lara Croft és Kurtis Trent szobrok, részvétel az album felvételén az Air Lyndhurst stúdióban, az eredeti Angel of Darkness Abbey Road mester CD, és az Angel of Darkness írója, Murti Schofield eredeti, kézzel írt jegyzetei (ez utóbbi már az első percekben elkelt). Háttérképeket itt tölthettek le.

Ha nem szeretnétek egy nagyobb csomagra befizetni, lehetőség van arra is, hogy kiválasszatok egy kisebbet, és ahhoz külön hozzáadjatok egy-egy jutalmat, például a digitális letöltés mellé adhattok egy bakelitet, egy posztert vagy pólókat. Ezt az összeg utólagos módosításával lehet megtenni, a részleteket a Kickstarter oldalán olvashatjátok (ha fordításra, segítségre van szükségetek, nyugodtan forduljatok hozzánk segítségért).

Új jutalomként már egyedi pólókat is rendelhettek mindendéle változatban:

shirts1

Uniszex pólók - galéria

shirts2

Női pólók - galéria

shirts3

Topok - galéria

Ezen felül pedig a Square Enix felajánlásával eredeti, kézzel rajzold Angel of Darkness koncepciós rajzokat is beszerezhettek!

conceptart

Fontos leszögezni, hogy a projektet a Square Enix és a Crystal Dynamics jóváhagyta és támogatja, az anyagiakat azonban közösségi gyűjtéssel kell megoldaniuk a szervezőknek. Ha a novemberig tartó kampány végére nem gyűlik össze a szükséges összeg, akkor a beleadott pénzmennyiség nem kerül levonásra, és a projekt egy fillért sem kap, így sosem valósulhat meg. Ezért rendkívül fontos, hogy határidő előtt összegyűljön rá a pénz, ami nem irreális cél, volt már rá példa, hogy egy hasonló Tomb Raideres kampány nagy sikert aratott.

>> Tovább a Kickstarterhez <<

rewards.png

Az alábbi oldalakon követhetitek a projektet:

Twitter response: "Could not authenticate you."