Jövőre jelentik be az új Tomb Raider játékot!

new_tr_game.jpgMár két év telt el a Rise of the Tomb Raider megjelenése óta, a következő részről azonban semmiféle hivatalos információ nem volt - egészen mostanáig.

A hivatalos Tomb Raider közösségi média csatornákon keresztül üzent a Square Enix és azt ígérik, nagy hírekkel szolgálnak majd a jövő évben: érkezik az új Tomb Raider játék.

Az idei E3-on nem jött a várva várt bejelentés, a rajongók minden nagyobb játékos esemény alkalmával egyre jobban várták a nagy hírt. Ez a ma esedékes Game Awards előtt sem volt másképp, és az idei Rise of the Tomb Raiderrel kapcsolatos híreket (Xbox One X megjelenés, SteamVR) sorra elárasztották a következő részről szóló érdeklődő kommentek. Talán e rajongói nyomás hatásának köszönhetjük azt, hogy a kiadó is megszólalt.

Üzenetükben azt írják, jön a következő Tomb Raider játék, egyelőre ennél többet nem mondhatnak, de ezúttal egy új megközelítést alkalmaznak. Szeretnék a rajongókat előtérbe helyezni, és tudatni velünk, hogy nem telik el sok idő a hivatalos bejelentés és a játék megjelenése között. A kaland egy nagy eseménnyel fog kezdődni 2018-ban.

Ezután már lehet találgatni, hogy vajon mikor esedékes a bejelentés, esetleg a film megjelenésekor vagy a jövő évi E3-on? A lényeg, hogy biztosra tudjuk, hogy készülőben a folytatás, és nem kell már sokat várni.


Twitter response: "Could not authenticate you."