Beindult a GO sorozat? + Adakozás a beteg gyermekekért (frissítve)

Nemrégiben kiderült, hogy a Square Enix lefoglalt öt domain nevet, melyek nem mások voltak, mint a Deus Ex GO, a Just Cause GO, a Life is Strange GO, a Thief GO és a Tomb Raider GO. Ugyan hivatalos közlemény még nem érkezett, hogy mi a hosszútávú tervük a fenti címekkel, azonban ha belegondolunk, hogy a stúdió két korábbi munkája (Hitman GO és Lara Croft GO) milyen elképesztő sikereket ért el, könnyen lehet hogy a jövőben akár játék formájában is viszontláthatjuk a címeket. Kíváncsian várjuk a fejleményeket. :) 20ev.png

Továbbá a Crystal Dynamics és a Square Enix a GameChanger Charity alapítvánnyal karöltve összefogott a nehéz sorsú, rákos beteg gyermekekért. Az adakozás 1, 20 és 50 dollár lehet, cserébe klassz dolgokkal lehettek gazdagabbak, arról nem is beszélve, hogy milyen nemes ügyben segédkezhettek. Csupán egy dollárért megkaphatjátok a Tomb Raider 2013 PC-s változatát, ami ennyi pénzért ajándék. (A nagyobb összegekért járó jutalmak többségéhez amerikai állampolgárság szükséges.) Aki teheti és szeretne segíteni, az ezen a linken keresztül megteheti, és bővebben tájékozódhat a részletekről. Azonban érdemes sietni, mert az adakozás április 5-én, jövő hét kedden, lezárul.

Friss: az adománygyűjtés olyan jól sikerült, hogy mindössze egy nap alatt kifogytak a kódokból, ezzel 37,000 dollár gyűlt össze a rajongók támogatásának köszönhetően.

Twitter response: "Could not authenticate you."