Greek Treasure Hunt (Görög kincsvadászat)

Készítõ: Matie

Történet:

greek treasure hunt01Lara egy érdekes titkot fedez fel egy elbûvölõ kis faluban, Görögország szívében. Ez a falu egy õsi tekercsekkel és kincsekkel teli kamrának ad otthont, amely a sziklás járatokban van elrejtve. Senki sem tudott eddig bejutni, mivel a kulcs rég elveszett a közeli ókori romok mélyén, ahol a rómaiak is nyomot hagytak. A helyiek nem voltak hajlandóak komolyabb lépéseket tenni a kincs megszerzése érdekében, mert féltek attól, hogy kárt tesznek örökségükben, így a páncélterem végül feledésbe merült a történelem során. Lara úgy dönt, hogy felkeresi a romokat a kulcs megszerzésének reményében, de hamarosan rájön, hogy a természet átvette az uralmat, és a látogatókat már nem látják olyan szívesen...

 

Tudnivalók:

Ez egy viszonylag rövid kaland, amit abból a néhány szobából készítettem, amit eredetileg a BtB2015-re szántam, megpróbáltam egyszerûsíteni, hogy legyen esélyem befejezni és kiadni. Összesen 5 titkot lehet begyûjteni, mindegyik egy-egy emlékre utal a magyar TR közösséggel kapcsolatban (az igazi kincset az emlékek jelentik, amiket útközben szerzünk). Az összes titok megtalálása extra jutalommal jár.(Matie)

Vélemény:

Nagyszerû kaland volt ez a pálya. Egy remekmû. Nem túl könnyû, de nem is túl nehéz. Az ellenségek könnyebben leküzdhetõk, mint amilyennek elsõre tûnnek. Medipack nélkül is végigvihetõ. Változatos feladatok, szép környezet, nagyszerû pályaszerkesztés. Igazi TR kaland. Lehet egy kicsit elfogult is vagyok, mert hiszen honfitársam a készítõ, de a legmagasabb pontszámot adom neki. Különösen, a magyar verziót ajánlom, abban vannak érdekes dolgok a secretekben, ami a magyar TR közösséget érinti, lévén a nagy poénok vannak benne, a magyar TR találkozók eseményeibõl. :) Magyar rajongóknak kötelezõ darab. :)

A pálya végigjátszását megnézheted ITT:

Twitter response: "Could not authenticate you."