Tomb Raider - 88 Moon

Végre egy újabb magyar készítő, egy újabb magyar pálya.

88moon01

Készítő: András Györgyi (Giliii)

 

Történet:

A történet a Jupiter egyik holdján játszódik, ahol hősnőnk egy különös világban találja magát. A felfedezetlen világ olyan ismerősnek tűnik, mégis valahogy ismeretlen. Lehet, hogy az egyiptomi istenségek nem a földről jöttek? Itt semmi sem az, aminek látszik... vagy mégis?

Ebben a kalandban az első hat Tomb Raider játék korszakának néhány pillanata jelenik meg. Nos, van néhány dolog a Legendából és az Underworldből is :). Ez egyfajta szolid tisztelgés az első korszak játékai előtt, amiket én magam is szívesen játszottam/játszottam.

Életem első saját pályája. Jó szórakozást!

Vélemény:

Végre egy újabb magyar készítő, egy újabb magyar pálya. Remek kaland volt ez. Nehézségre közepes. Humanoid ellenség nincs benne, csak pár farkas, egy tüzes szellem, itt vesztettem a türelmetlenségem miatt egy kis életerőt, aztán van pár csontváz, kis gnómok, és a végén egy félisten. De medipackot nem kell használni. Fegyvert, lőszert, medipackot kapsz bőven. Van 5 secret is, némelyik jól elrejtve. :) A feladatok nagyon változatosak. Van változó terem, tükrösterem, átlátszó platformok, időrefutás, sövénylabirintus, forgó pengék, stb. Nagyon nehéz feladat nincs benne, egy időrefutás, de azt sem nehéz megcsinálni, egy kis gyorsfutással marad is még pár másodperc. Ez a készítő első pályája, és remek kaland, nagy reményeket fűzök még hozzá. :) Ne hagyja kis senki ezt a remek kalandot.

A pályát letöltheted az https://treditor.hu/ oldalról. Végigjátszás is kész, két hét múlva lesz nyilvános. Addig is szívesen segítek.

88moon08  88moon11 

88moon stat

Twitter response: "Could not authenticate you."