TR Advent Calendar 2021 - The Hunt for Esmeralda

Készítő: AgentXP

thfe02A 2021-es karácsony remek pályákkal lepett meg minket. Ez is egy remekmű. Egy faluban, és mellette egy farmon kalandozunk, ahol pár remek pályakészítő gyűlt össze, hogy Lará-val tölltse el a Karácsonyt.

 

Történet:

Több Tomb Raider pályakészítő gyűlt össze karácsonyra egy kelta parasztházban. Lara éppen hozzájuk tart, és hall egy helyi legendáról, egy hárfásról, aki a legszebb dallamokat játszotta, végső nyughelye azonban ismeretlen. Lara kíváncsi, és szeretne többet megtudni. Addig is azonban segítenie kell barátainak, és el kell végeznie néhány feladatot a farmon, és a közeli faluban. Többek között segítenie kell megtalálni Esmeraldát, az elveszett csirkét, aki valahogy megszökött a karámból és eltűnt...

Vélemény:

A 2021-es karácsony remek pályákkal lepett meg minket. Ez is egy remekmű. Egy faluban, és mellette egy farmon kalandozunk, ahol pár remek pályakészítő gyűlt össze, hogy Lará-val tölltse el a Karácsonyt. Remek feladatok, és szép textúrák jellemzik ezt a téli pályát. Még lovagolhatunk is. 20 titkos helyet kell begyűjteni, hogy kinyíljon egy rejtekajtó. A vége persze happy end. A titokra is fény derül, és az elszökött csirke is meg lett. ellenség nincs, a pisztolyt is csak ládák, dobozok szétlövésére kell használni. Ne hagyja ki senki ezt a remek, ünnepi kalandot.

A pályát letöltheted, és a végigjátszást megnézheted ITT

Twitter response: "Could not authenticate you."