Tomb Raider: War of the Worlds (A világok háborúja)

waroftheworlds2Ugyan kicsit furcsa, hogy épp karácsonykor jelenik meg ez a pálya, ám nagy figyelemre érdemes. Hatalmas, 2,2 GB a mérete. Letöltve csak kicsomagolni kell, és játszani vele. Ingyenes, és a tízegynéhány pálya hosszú kalandot ígér.

Ha esetleg nyafog a vírusírtó, ne higgyetek neki. :)

 

 

 

waroftheworlds1

waroftheworlds3 

waroftheworlds4

 

Történet:

Már majdnem 10 év telt el azóta, hogy az emberiséget megtizedelte egy ismeretlen betegség, járvány. A kormányok összeomlottak, nincsenek hatékony evakuálási tervek vagy kísérletek a kataklizma megállítására. A túlélő élet a föld alá ereszkedik.

Lara az egyik túlélője az ismeretlen betegségnek, járványnak. Korábban történész és régész volt. Ma egy Menedék nevű bunkerben él egy csapat más túlélővel. A közösség tagjainak élete a közjóról való gondoskodás, az ellátmány és a biztonság körül forog. Lara szerepe leggyakrabban abban merül ki, hogy részt vesz az expedíciókban, ahol gyógyszereket vagy élelmet keresnek. Croft hisz egy "mitikus" gyógyszer létezésében, és reméli, hogy az orvosi épület romjai között talál bizonyítékot. Hamarosan megszakad a békéjük.

Az ellenség a levegőben van. Az igazi ellenfél sosem mutatkozott. A telepesek azonban - mert róluk van szó - nem erről a világról származnak.

Egy előzeetes bemutatót nézhetsz meg itt:

 

A pályát letöltheted INNEN

Twitter response: "Could not authenticate you."