LB Advent Calendar 2020 - Unreleased/Scrapped 2015 Level Marooned - Intro (Teaser)

maroonedNem teljes pálya ugyan, de érdemes megnézni. Egy új mozgást tett bele a készítő, ezzel ötvözte Larát a Pókemberrel. :) Ez a falugrás, több variációja.

Készítő: Shabab Siddiq (tombraiderxii)

Történet:

Ez egy 2015-ben kiselejtezett intro szint, egy befejezetlen "Marooned" WIP játékból, amelyen még 2015-2017-ben dolgoztam. Ez a szint egyfajta előzetesként működött volna, mielőtt elkezdődött a fő játék, amely egy hub-alapú trópusi sziget lesz templomromokkal, falvakkal és egy új nappali / éjszakai haladási rendszerrel, új mozdulatokkal. Ez a szint még 2015-ben készült az NGLE-ben, és elértem a pálya határát, korlátját és kompromisszumot kellett kötnöm a játékmenettel, és sok ötletet rövidíteni kellett ehhez a szinthez. Ennek eredményeként ez egy intro szint, amely megmutatja Larának az utat a tengerparti helyek mentén, a trópusi szigeten, miközben hozzászokik az új falugráshoz. Azt tervezem, hogy teljesen újjáépítem ezt a szintet a Tomb Editor-ban, hogy megfeleljen az eredeti elképzelésemnek. Ahelyett, hogy ezt használaton kívül hagynám a merevlemezemen, arra gondoltam, hogy mindenképp megosztom ezt a selejtezett szintet, és a trópusi kiruccanás talán jólesik nektek ezekben az időkben.

Vélemény:

Nagyon szép a helyszín, és a környezet. engem azonban nagyon sok helyen idegesített az új mozgás, a falra ugrás különböző variációja. De azért a végére, ha kínlódva is, de megtanultam. :) Egyetlen secret van a pályán, ehhez végig kell látogatni a lebegő szigeteket is. Érdeklődve várom a teljes pályát, hisz ez csak bemutató volt, ízelítő. Van medipack, lőszer és fáklyacsomag a pályán, de nem kell egy se. A nagy leeséseket úgysem éled túl. :)

A pályát letöltheted, és a végigjátszást megnézheted, ITT

Twitter response: "Could not authenticate you."