Parallel Universe (Universo Parallelo)

Más dimenzió, csillagkapu. Ez ihlette meg a készítőt a remek kis kaland megalkotásában. Érdekes megoldásokat láthattok a pályán.paralleluniverse thumb

Készítő: Franky

Történet:

Lara, az apja naplójában lévő feljegyzéseknek köszönhetően felfedezi a Csillagkapu csillagászati koordinátáit. Így Franky barátjával egy kis kiruccanásra mennek egy párhuzamos univerzumba, amely nagyon ismerősnek tűnik előttük, nagyon hasonlít a Földre.

A jegyzetek egyébként arról beszélnek, hogy ott létezik egy Seknem nevű ősi város, és a lakói most a földönkívüliek rabszolgái, akik elfoglalták a bolygót.

Hát persze hogy Lara ezt nem hagyja annyiban. Meg akarja tudni, hogy mi történik ott, a világegyetem azon részében. Franky barátja, és a helikoptere segítségével elkezdi ott a kalandjait, csapdákon, rejtvényeken halad keresztül. Vajon sikerül neki átjutni ezeken a próbákon? Hát rajtad áll, tudd meg, …………

A végigjátszást Itt megnézheted:

Olvass tovább, és kis nyeremény is lehetséges.

 

Vélemény:

Furcsa, nagyon furcsa, ám mégis érdekes, különleges egy pálya. A csillagkapun érkezünk egy másik dimenzióba, egy helikopterrel együtt. Ott kalandozunk UFO-k, és idegen lények között, de tulajdonképpen üres kézzel távozunk ismét egy csillagkapun. Lehet, hogy nem találtuk meg, amit kerestünk? Érdekes motor is van a pályán, egyszóval egy fantasztikus kalandra hív benneteket ez a pálya. Egy hibát elkövettem. Kihagytam valahol egy secretet. Ha megtaláljátok, írjatok. És felajánlom, ha valaki megtalálja a hiányzó titkos helyet, az választhat a képről valami TR-es ereklyét, kivéve a 20 éves könyvet. :)