Stow Away (Demo)

Egy érdekes, vonaton játszódó kalandot, illetve annak első részét mutatnám be nektek. Még csak demo, de érdemes belenézni, van pár érdekesség benne, főleg, hogy tud Lara a zárt vagon tetejére feljutni. stowawaydemo thumb

Készítő: tombraiderfreak

Történet:

Lara tudomást szerzett arról, hogy Széth Homokja az egyiptomi milícia birtokába került - egy olyan ereklye, amely a pletykák szerint a káosz egyiptomi istenének erejét hordozza, leláncolva őt a fizikai világba.
Lara, aki nem szívesen élné újra múltbéli csatáit, elrejtőzik egy kanyonban lévő oázis felé tartó vonaton, ami állítólag az Elveszett Homok Templomát rejti magában.
Lara célja az, hogy megszerezze a Homokot, belépjen a templomba és végleg elűzze Széthet, de először meg kell azt találnia, ami azt jelenti, hogy át kell küzdenie magát a teherszállító vonaton.

A végigjátszást Itt megnézheted:

MEGJEGYZÉSEK:


Új mozdulatok: Lara képes a falon ugrásra, ha megnyomod a hátra gombot és az ugrást, amikor Lara a falhoz érkezik egy helyből történő ugrás után.
Lara különböző méretű kúszóréseken is képes keresztülmászni: a kétklikkes járatok előtt nyomd meg az akciógombot. Ki is tud ugrani ezekből a járatokból, ha a járat szélén ugrás gombot nyomsz.

Vélemény:

Rövid, de érdekes kaland ez a vonaton játszódó pálya. Érdekes mozgás is van benne, főleg, amikor kiugrik a vonat tetejére, a zárt vagon tetejére. Három secretet is begyűjthetünk, ha nem sietünk a pályát befejezni. Ne hagyja ki senki ezt a kis demót.

Twitter response: "Could not authenticate you."