Relics of Power (Part 5)

És itt a következő, az eddigi utolsó része a történetnek. Ez is TR3-as textúra, itt Nevadában kalandozunk. relicsofpower5thumb

Készítő: Richard Hill (Seth94)

Történet:

Az Antarktiszról való visszatérés után a Winston régész, felkéri Lara-t, hogy találkozzon vele az Usa-beli, Arizonai laboratóriumában, ahol Lara azt tervezi, hogy a négy relikviát összekapcsolja, és felhasználja.

A végigjátszást Itt megnézheted:

Vélemény:

A pályakészítőnek biztos, hogy a TR3 a kedvence. Az előző részben az Antarktiszon, és Tinnosban kalandoztunk, itt pedig Nevadában. Teljesen olyanok a textúrák. És a végén a főnökharc sem olyan nehéz, mint az előző részben. Viszont azért kezdőknek mégsem ajánlanám, vannak benne nehéz feladatok, ugrások. A negyedik secret megszerzése különösen nehéz volt nekem, vagy húszszor visszatöltöttem, mire sikerült. Összességében mégis ajánlom ezt a kalandot, változatos, elgondolkodtató feladatok vannak benne, és a továbbvezető utat sem könnyű néha megtalálni. Négy pályán, összesen 11 secret van ezek megszerzése is néha külön feladat. De nem fontos, ezek nélkül is végig lehet vinni. Fegyver, muníció, medipack van bőven, talán az MP5-el és a Deser Eage-vel kell kicsit spórolni az utolsó harchoz. Ezekkel könnyebb végezni.

Twitter response: "Could not authenticate you."