TR Forge Advent Calendar 2010 - Deep Down Below

Egy nagyon érdekes ünnepi pályát mutatnék be, ami 2010-ben készült el, de a végigjátszásra csak most került sor. Egy sellő a főszereplő.deepdownbelow thumb

Készítő: Kerstin Schlott (Codo)

Történet:

A Szenteste különösen viharos volt. Repülés közben a Mikulás ajándékainak egy része elveszett. Némelyikük a tenger mélyére süllyedt, ahonnan a manók nem tudták összeszedni őket. Ami még ennél is rosszabb, a tenger lakói közül valamennyien nem kedvelik túlságosan az embereket, ezért elrejtették az ajándékokat. Egy Cordelia nevű sellő azonban felajánlja segítségét a Télapó számára.

A végigjátszást Itt megnézheted:

Vélemény:

Nem mindennapi kalandban lehet része annak, aki kipróbálja ezt a pályát. Egy Cordelia nevű sellővel kell összegyűjtenünk a tenger mélyén elveszett Ajándékokat, egész pontosan 29-et, közben 3 gyöngyöt is találhatunk a 3 secret-ben. A tenger mélyén a fáklyákat kristályok (Luminescent Crystals) helyettesítik. Ellenféllel nem találkozunk, sérülést nem szenvedünk el a kaland folyamán, tehát medipack-ra sem lesz szükségünk. A könnyebb tájékozódás érdekében az iránytű égtájait használtam a leírásban.

Twitter response: "Could not authenticate you."