BtB 2016 Persia - The Tale of the Lost Brother

Habár még a tavalyi BTB-s pályákat sem mutattuk be mind, most az idei felhozatalból ismertetnénk egy két pályás remekművet.the tale of the lost brother thumb

Készítő: BtB 2016 Persia

Történet:

Lara Croft elhatározta, hogy meglátogatja az egyik legjobb barátját, Vashtit, aki egy régi városban él Közel-Keleten. Vashtit azonban bebörtönözte a rettenetes vezír, Sharam, aki át akarja venni a hatalmat az ősi Perzsia titokzatos ereje felett. Lara Croftnak meg kell mentenie Vashtit és a városát, és meg kell találnia Vashti testvérét, aki Sharamot hajdanán messzi földre kergette; a testvérnek azonban mára nyoma veszett.

A végigjátszást Itt megnézheted:

Vélemény:

Ez bizonyos szempontból kissé rendhagyó kaland, a BtB történetében talán a második, ami két külön pályából áll. A készítő jól kihasználta a rendelkezésére álló néhány hónapot, és igazán maradandót alkotott: a gondosan felépített játékmeneten és a gyönyörű látványon kívül még egy kerek történettel is elszórakoztat bennünket. Azt hiszem, elmondható, hogy a versenyre megadott csomagból kihozott mindent, amit csak lehetett, még egész különleges „vizes szobás” effekteket is varázsolt néhány terembe. Biztosan állíthatom, hogy ez az idei felhozatal egyik legjobb pályája, igazán profi munka, merően kimagaslik a többi (szintén remek) munka közül. Szívből ajánlom mindenkinek.

Twitter response: "Could not authenticate you."