Aspidetr Easter Time 2017 - Holidays with Spirits

Húsvétra jelent meg ez a szerkesztett szint is, ám ebben sincs sem nyuszi, sem tojás. Viszont egy kastélyt szellemteleníthetünk. Írott, és videóvégigjátszás is készült ehhez a remekműhöz.holidays with spirits thumb

Készítő: Greywolf

Történet:

Maggie úgy érzi magát, mint egy filmben, vagy egy mesében, mert öreg nagybátyja, akiről alig tudott valamit, egy kastélyt hagyott rá Skóciában. Igaz, kis renoválásra szorult, de Maggie lelkes volt, és fiatal, így nekilátott a rendbehozatalnak. €žMegcsinálom, hisz a turisták kedvelik azokat a helyeket, ahol a kastélyban még szellemekkel is találkozhatnak.€ Azonban hamarosan észrevette, hogy a szellemekről szóló mendemonda valóság, és az éjszakák félelmetesnek tűntek. Úgy gondolta, kideríti mi a valóság, és megkérte nagybátyja segítőjét, Wesley-t, hogy néhány éjszakára maradjon vele együtt a kastélyban. Wesley sok éven át a kastély gondnoka volt, így logikus magyarázatot adhatott volna minden különleges eseményre, amit érezni, látni lehetett. Azonban ő is látta a szellemek sokkoló megjelenését. Maggie nagyon félt, féltette az életét is. Megkérte barátnőjét, Larát, hogy segítsen. Lara megörült ennek, és mert hogy néhány tavaszi napot eltölthet egy igazi, Skót kastélyban. De azért vigyázni kell a szellemekre!

A végigjátszást Itt megnézheted:

Vélemény:

Remek kaland volt ez a pálya. Egy szellemekkel teli kastélyban játszódik. Ellenség azonban csak a pálya elején egy gyalogos, és a végén egy lovas szellem van. Érdekesek a feladatok is. Úgy látszik a készítőnek a szerencseszáma az 5, mert egy helyen 5 lámpást kell szétlőni, és a pálya egyetlen secretéhez is 5 fali gombot kell megkeresni, megnyomni. Ezek megtalálása külön feladat, de nem szükséges a pálya befejezéséhez. Ne hagyja ki senki ezt a kis remekművet.. Videóvégigjátszást is készítettem ehhez a pályához.

Twitter response: "Could not authenticate you."