BtB 2015 - Myth

És ismét egy újabb Görögországi kalandot mutatnék be a 2015-ös Btb-s pályákból.  myth thumb

Készítő: Loch

Történet:

Megverve és sebesülten, kalandorunk egy furcsán ismerős helyen mászik ki a vízből, egy templom előtt áll, valahol Görögországban. Az ősi levegőt belélegezve Lara az emlékeivel küzd, vajon mikor járt itt, vagy most miért is jött ide?
Talán egy Mítosz miatt?
Halványan emlékszik arra, hogy olvasott arról, hogy az Istenek soha véget nem érő törekvése az, hogy a tanítványaik elméjét megvilágítsák, így azok magasabb, Isten-szerű szintre jutnak.
Lara meggyőződve immár, még egyszer kalandra indul, annak reményében, hogy feltárja az ősi világ egy másik, eddig ismeretlen igazságát.

A végigjátszást itt megnézheted:

Vélemény:

Egy elhagyatott, ősi világban kalandozunk ezen a BtB 2015-ös pályán. Kezdő játékosoknak nem ajánlanám, hiszen van benne pár időre történő feladat, nehéz ugrásokkal tarkítva. Ellenfélből sincs sok, néhány varjú, csontváz, valamint az Amfiteátrumba lépve gladiátorok, hárpiák valamint egy Minotaurusz támad nekünk. Fegyverből miénk lesz az Uzi és a Shotgun, valamint a kismedit itt Orange Juice, a nagymedit Ambrosia helyettesíti. Nem nagyon lesz rájuk szükség, medipack használata nélkül is teljesíthető a kaland. 4 secret-et vehetünk fel kalandjaink során. Két befejezése is van a játéknak, ha az első utat válasszuk, csak 3 secret lesz a miénk, viszont, ha az utolsót is meg akarjuk szerezni, akkor más utat kell keresnünk.