Aspidetr Easter Time 2017 - Scaramucce

Az idei első, húsvétra megjelent pálya végigjátszását tettük fel. Húsvétra jelent meg, ám nincs benne sem nyuszi, sem tojás. Viszont Velencében játszódik, így aki szereti ezeket a pályákat, nézzen bele. scaramucce thumb

Készítő: Erika(Talos)

Történet:

Velence 1997 tavasza. Lara megérkezik a lagúnák városába, hogy megkeresse Marco Bartolit és rejtekhelyét. De mielőtt meglelné a helyet, meg kell küzdenie a Sestriere vezette Fiamma Nera szövetséggel. Át kell kelnie a városon és nem szabad eltévednie a varázslatos, velencei sikátorokban.

A végigjátszást itt megnézheted:

Szerzői megjegyzés: Édesapám emlékének szántam ezt a pályát, aki sajnos év elején elvesztett egy csatát, egy szörnyű betegséggel szemben, pedig sokáig küzdött ellene.

Vélemény:

Ugyan húsvétra jelent meg ünnepi pályaként, de mégsem az. Ám Velencei pályának remek, hisz ott játszódik a kaland. Van pár rosszfiú, véreb, és patkány a pályán, viszont nincs se nyuszi, se tojás. De ez ne vegye el a kedveteket, medipack nélkül is végig lehet vinni, mint a statisztikában is láthatjátok, csak egy kis furmány, ügyesség kell. De van medipack is ha nem megy másképp. Két secretet is begyűjthetünk a kaland során. Ami megható, hogy a készítő, a nemrég elhunyt édesapja emlékének szentelte ezt az alkotását. Ne hagyja ki senki, ezt a remek kalandot.