Tomb Raider Requiem

Régóta, az egyik legjobb, legnagyobb rajongói alkotáshoz volt szerencsém nemrég. A hat pályából álló szint nem könnyű, de igazi Tomb Raider kalandot nyújt.

A pályát készítette: Vincent Pomier (vinraider)                               requiem thumb

A végigjátszást Itt megnézhetitek.

Történet:

A Times magazinban megjelent cikk:
    "Pánik a metrón!
    Párizs keleti régiójának lakói hatalmas pánikra ébredtek múlt éjjel.
    Hajnali fél három körül baleset történt a metróvonalon a két állomás közötti felújítási munkálatok során. Az alagút egy teljes szakasza beomlott, erőteljes rengéseket okozva a város valamennyi kerületében.
    Az első beszámolók szerint a lyukban épületkomplexumok vannak, néhány szakértő azt állítja, hogy a katakombák egy újabb részére bukkanhattak.
    Mivel valamennyi épület megrepedt, a hatóságok evakuálták a lakosokat és lezárták a kerületet. Holnap reggel egy csapatot küldenek ki, hogy megvizsgálják a területet és kiderítsék, elég biztonságos-e ahhoz, hogy visszaengedjék az embereket az otthonukba. Hamarosan többet is megtudunk majd."
    A cikk olvasása után Lara elhatározta, hogy Párizsba megy, és megnézi az ásatást, mielőtt a turisták elárasztják a helyet.

Vélemény:

Nagy alkotás ez a hat pályás kaland. Bizony néha nem könnyű, így kezdőknek, és idegesebb rajongóknak nem ajánlom. :) Sok benne a nehezebb feladat, időrefutás, ferde platformokon ugrálás. Sajnos sok kötelező sérülés is van benn, így kell medipack is. Az ellenségek is változatosak, a harmadik pályán nagyot tudnak sebezni a bogarak, ezért ott is kell medipack. Viszont a feladatok remekek, változatosak, elgondolkodtatók. Egyébként az első pályán teljesen AOD-os hangulatom volt, lévén Párizsban kalandozunk, az utcákon, és a metróban. Igazi TR rajongóknak ajánlom ezt a nem könnyű, ám remek kalandot. Szinte minden TR rész képviselve van a kaland során. A TR2 üvegcserepei, a TR 5 hidrája, az AOD Louvre helyett a hasonló Vatikáni múzeum szerepel benne, stb… 10 secretet is begyűjthetünk, bennük 10 vörös gyémánttal. Aki igazi TR kalandra vágyik, ki ne hagyja. Nem véletlenül kapta meg a majdnem legmagasabb pontszámokat, amit pályák eddig kaptak. A vége ugyan kissé fura, de hát megszoktuk már, hogy akár életünk árán is, de megmentjük a világot. :)

Twitter response: "Could not authenticate you."