Tomb Raider: The Wolf Pack - Part 1

the_wolf_pack1thumb.jpg

Nem Lara a hősünk ebben a részben, hanem egy farkas. És nem is a földön kalandozunk, hanem a Marson. És hát ott mások a viszonyok, a gravitáció. Nagyobbat, és messzebbre tudunk ugrani. Még a lezuhanó quad-ról is le tudunk szállni, mielőtt szétlapulnánk. Érdekes megoldások vannak a pályán, mindenkinek látni kell.

A pályát készítette: JesseG

A végigjátszást Itt megnézhetitek.

Történet:

Ismeretlen a történet mindenki előtt, amikor Luke, a farkas harcolt a gonosszal a Strabo csillaghajó fedélzetén. Az élet szikráit szórták szét a világűrben. Hosszú idő után, az életnek ezek a szikrái elkezdtek megelevenedni. Egy ilyen utód kelt életre Marson, miután az emberiség gyarmatosította azt, de a tudósokat megölte egy kiborgokból álló csoport. Minden, amit a fiatal farkasunk tud, az, hogy úgy tűnik, mindent megölnek, ami szerves, élő.

Vélemény:

A Marson kalandozunk, és nem Larával. Egy farkas a főhős. Ne felejtsük el, hogy a Marson más a gravitáció. Magasabbra, és messzebbre tlehet ugrani, de néha ez is kevés, kell a gyorsfutásos ugrás is. ellenségek robotok, és a végén a női főellenség. Itt már nem volt türelmem, elhasználtam egy medipackot. Három secret is van a pályán, de az egyik megszerzéséhez még egy helyet kell felfedezni. Érdekes megoldások, feladatok voltak. Olyanok néha, amiket még más pályákon nem láttam. Lehet a quaddal nagyot esni, és megúszni a quad felrobbanását is. Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a remek kalandot.

Twitter response: "Could not authenticate you."