1943: The Black Diamond (A fekete gyémánt)

1943_the_black_diamond_thumb.jpg

A második részben két pályán kalandozhatunk. Egy börtönben, és egy bázison. Az egyik érdekesség, ha megzavarod az őröket, ha észrevesznek, bevágnak egy cellába, és onnan folytatod a pályát. 

A pályát készítette: Dave Andrew Parnham (sonnyd83)

A végigjátszást Itt megnézhetitek.

Történet:

Marcia L. Croft (nagymamája, a híres felfedezőnek, Lara Croft-nak) egy reggel arra ébredt, hogy cseng a telefon. Felvette, de nem volt felkészülve arra, ami hallott. Egy úr a vonal másik végén, nagyon halkan beszélt. Bejelentette, hogy ő a Központi Hírszerző Szolgálatnál dolgozott, és volt egy különleges küldetése, bent az ellenséges terület szívében, és olyant talált ott, ami megváltoztathatja a háború menetét. Nem sokkal később, egy jármű állt meg a Croft Manor bejáratánál. Marcia beengedte azt az embert, akivel nemrég csacsogott a telefonban. Most részletesebben mesélte a történetét:

--*Okunk van azt hinni, hogy az ellenség talált egy ereklyét, ami olyan hatalmas energiával rendelkezik, hogy felhasználhatják a rakéta kutatási programjukhoz. Az ereklye egy nagy fekete kő, amit egy egyiptomi törzs, a Sinai félszigeten talált. Feltétlenül meg kell ezt a követ szerezni, ami egy hadifogolytáborban van elrejtve, és elvinni Londonba. Ön képes rá, kérem, tegye meg.”

--*Rendben lesz, megteszem.

Vélemény:

Remek kaland volt ez a kétpályás szint. Egy börtönben, majd egy bázison kalandozunk. Érdekes feladatokat kell megoldani. Ennivalót kell vinni az éhezőknek, fát, az alagutat ásóknak, közben tábornokok kéréseit is teljesíteni kell. Mindezeket úgy, hogy az őröket nem szabad megközelíteni, csak elosonni mellettük, különben a sitten végezzük. Hatalmas ötlet. Néha csak ámulok, hogy egy készítő miket tud kihozni ebből a régi TR szerkesztő programból. A két pályán hat secretet is beszerezhetünk, de a végén csak ötöt számol a statisztika. Ha ügyes vagy, medipackot sem kell elhasználnod. Ilyet egyébként csak a secretekben lehet találni,, de nem is kell. Harc csak a legvégén van, de ott is felhasználható a terepjáró. Ne hagyja ki senki ezt a remek kalandot.

Twitter response: "Could not authenticate you."